2777
2789

خبر داشتم که دارن کارای طلاقشون رو میکنن ولی خبر نداشتم دقیقا کی طلاق گرفتن دیگه که خودش امشب بهم گفت 

دلیل طلاقشونم اینه که خانومش یه مشکلی داره ( اینجا گفتن مشکلشون سر بچه دار شدنه ولی خب مشکلش یه چیز دیگست من به روش نیاوردم  نپرسین چیه مشکلش لطفا )

و تا جایی که میدونم نمیتونسته مشکلشو حل کنه

خیلی دلم براش سوخت و ناراحتم براش 

به نظرتون خوب دلداریش دادم ؟ 🥺 

مراقبه افکارت باش  که فردای تو را میسازن 🌹🌹 مثبت فکر کن  تا مثبت جذب کنی     از الان تمرین کن افکارت رو مدیریت کنی   

مگه می‌شناسیم خب چیه مشکلش

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لابد زنش خیانت کرده ؟

خدا دوباره سرپاتون میکنه:) درست جلوی اونایی که زمینتون زدن💚                                                         مامان آوینا خانوم هستم🧡                                    بابی انت و امی یا اباعبدالله❤

کو اسکرینا

اگر محکوم ب رنج بردنیم چگونه است که همه یکسان رنج نمے بریم؟اگهرحمتت براے همه کافے نیست دست کم عادلانه تقسیمش کن آه اے کاش که هنوز میتوانستم انکار کنم اما تو اینجایے تنها بے رحم  ابدے توانا برهمه چیز قادر مطلق و بالاترین مرجع و هیچ امیدے نیست که مجازات شامل حال خودت شود که مرگ تورا فرا بخواند که دلت به رحم بیاید من لطفت را نمے خواهم مرا ب جهنم بفرست
مگه می‌شناسیم خب چیه مشکلش

شاید باشه اینجا عزیزم و بدونه من میدونم و خجالت زده بشه 🥺

مراقبه افکارت باش  که فردای تو را میسازن 🌹🌹 مثبت فکر کن  تا مثبت جذب کنی     از الان تمرین کن افکارت رو مدیریت کنی   

به نظرم اصلا نباید پیام میدادی و دلداری چیه دیگه 

توافق نداشتن جدا شدن

کاش به کار بقیه کار نداشته باشیم و به درداشون زخم وا نکنیم

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

نه بابا نیس غیر مستقیم بگو حداقل درباره  چ موضوعیه

اگر محکوم ب رنج بردنیم چگونه است که همه یکسان رنج نمے بریم؟اگهرحمتت براے همه کافے نیست دست کم عادلانه تقسیمش کن آه اے کاش که هنوز میتوانستم انکار کنم اما تو اینجایے تنها بے رحم  ابدے توانا برهمه چیز قادر مطلق و بالاترین مرجع و هیچ امیدے نیست که مجازات شامل حال خودت شود که مرگ تورا فرا بخواند که دلت به رحم بیاید من لطفت را نمے خواهم مرا ب جهنم بفرست

مگه تو دنیا یه نفر اون مشکل داره بعد اکه اینجا باشه ببینه اسکرین چتش رو ببینه ناراحت نمیشه ولی مشکل رو بدونی ناراحت میشه😂😐

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻