2777
2789
عنوان

ازدواج‌ اینقد مزخرفه واقعا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 44 پست
باورکن همه منوبه مسئولیت پذیری بیش ازاندازه میشناسن.. میخوام بدونم مرزش کجاس؟مرز چشم پوشی ازعلایق و ...

عزیزم قرار نیست با ازدواج از علایق و خواسته هات بگذری، فقط کافیه با هم صحبت کنید و به هم کمک کنید که هر دو به خواسته هاتون برسید درسته تو زندگی مشترک باید فداکاری کرد ولی نه در حدی که خودتو یادت بره اول باید خودتو دوست داشته باشی به خودت اهمیت بدی تا بتونی دیگران هم دوست داشته باشی 

زندگی زیباست ...
خودمم نمیدونم! هیچ دلیلی نمیگه.. فقط وقتی من دیرترمیرسم تووقیافس

من شوهرم ۱۲ شب میاد خونه 

وقتی میاد گاهی تو قیافم . آخه خیلی دیروقت هست .حق دارم 🙁

این دو سه روز که بخاطر سرماخوردگی تو خونه بود پیشم باهاش مهربون بودم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم قرار نیست با ازدواج از علایق و خواسته هات بگذری، فقط کافیه با هم صحبت کنید و به هم کمک کنید که ...

من کاملا موافقم با حرفاتون..باهاش صحبت هم کردم. اون نظرش اینه که من دنبال علایق خودمم و اولویتم زندگیمون نیس.. زن مورد علاقه اون اینه که یکراست ازسرکاربیاد خونه و کنار همسرش فیلم ببینن و برن بیرون و خوش بگذرونن

خب شما بخاطر هزینه زندگی سرکار میری یا بخاطر اینکه خودت دوست داری شاغل باشی؟

هرجا نیازی به پول من باشه مشکلی ندارم.ولی اینطوری نیس که هرماه حقوق من خرج بشه..البته همه کارای خونه هم بامنه

من کاملا موافقم با حرفاتون..باهاش صحبت هم کردم. اون نظرش اینه که من دنبال علایق خودمم و اولویتم زندگ ...

این که خیلی خوبه دوست داره تا بقیه روز رو با شما بگذرونه 

شما میخوای بعد کار باشگاه بری؟

من کاملا موافقم با حرفاتون..باهاش صحبت هم کردم. اون نظرش اینه که من دنبال علایق خودمم و اولویتم زندگ ...

اینطوری که زندگی یکنواخت و کسل کننده میشه بالاخره آدم دوست داره گاهی تنها باشه یا با دوستاش بره بیرون یا بره آرایشگاه به خودش برسه 

بنظرم این طرز فکرش کاملا خودخواهی 

زندگی زیباست ...
این که خیلی خوبه دوست داره تا بقیه روز رو با شما بگذرونه  شما میخوای بعد کار باشگاه بری؟

من دوازده ساله سازمیزنم و مجسمه سازی کارمیکنم..ازاولم اینارومیدونست..یاخیلی کتاب دوس دارم و عاشق اینم یه گوشه بشینم کتاب بخونم.. ورزشو خیلی دوس ندارم ولی مجبورم بخاطر پایین نگه داشتن وزنم انجام بدم..ولی توواین زندگی ای که برامن درست کرده هیچکدوم جایی نداره

اینطوری که زندگی یکنواخت و کسل کننده میشه بالاخره آدم دوست داره گاهی تنها باشه یا با دوستاش بره بیرو ...

حالا فک کن این علایقی که چندتاشو گفتی برا من خیلی بیشتره.. و بدون اونا خودم نیستم.. حس رخوت دارم

هرجا نیازی به پول من باشه مشکلی ندارم.ولی اینطوری نیس که هرماه حقوق من خرج بشه..البته همه کارای خونه ...

خوب وقتی دوست داره شما کنارش باشی باید کارای خونه تقسیم بشه که بیشتر با هم باشید 

منم قبلا میرفتم سرکار بعدشم میرفتم باشگاه بعد میومدم خونه ولی کارای خونه تقسیم میشد بینمون اما الان که سرکار نمیرم خیلی راحت شدیم هم من بیشتر وقتمو با دوستام میگذرونم و بیرونو مسافرت میرم دو جا باشگاه میرم هم وقتی همسرم میاد اصلا ازش توقع کمک ندارم چون دیگه همه کارای خونه رو کردم به خودمم رسیدم باشگاهمم رفتم غذامم آمادس فقط با هم وقت میگذرونیم هر دومونم از این وضعیت خیلی راضی هستیم، شما هم با توجه به شرایط زندیگیتون باید برنامه ریزی کنید و با هم کارارو پیش ببرید با همسرتون صحبت کنید خیلی دوستانه متقاعدش کنید تا زندگی براتون شیرینتر بشه والا همش دو روز زنده ایم پس باید استفاده کنیم 

زندگی زیباست ...
من دوازده ساله سازمیزنم و مجسمه سازی کارمیکنم..ازاولم اینارومیدونست..یاخیلی کتاب دوس دارم و عاشق این ...

چه خوب چه سازی ؟ 

منم کلاس گیتار میرم خیلی دوستش دارم 

زندگی زیباست ...
مرسی عزیزدلم..درموردش فک میکنم حتما

فدات عزیزم حتما بهش فکر کن با همسرت صحبت کن که حداقل یکی دو تا از علایقتو بتونی دنبال کنی و بگو به کمکش احتیاج داری تا روحیت برای زندگی بیشتر بشه انشاا که درست میشه 

زندگی زیباست ...