2777
2789
عنوان

عروسی دختر خاله شوهرم تو خونه جدید عروس و دوماد بود

| مشاهده متن کامل بحث + 5742 بازدید | 170 پست
بابا بچه زده شکسته در کسری از ثانیه  این همه حرف زدن نداره آخه  رفته دنبالش بگیرتش نتوان ...

مسخره تایپ خود گوشیم بود 

گفتم میخره 

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من باشم دندونم ب جیگرت کار میکنه خدایش خیلی توقعت بالاس .گند زدی ب جهاز عروس .بی احترامیم کردی گفتی ...

یا خدا،نکنه مادر عروسی😅بابا یکم ارومتر بپر به بنده خدا 

الان خودشم ناراحته،اینجوری نگو 

خب شرایط سختی بوده براش ،هم شکستن هم حرف شوهرش هم نگاه بقیه 

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد
سلام خوبی عزیزم تایپک منم بودی الان یادته ؟🤭🤭  چند وقته عقدی ؟

سلام گلی اره میدونم کدومی  اسمت مونده تو ذهنم🤨😂

والا ۲سااااله عقدم و چقد حرص دراره این پروسه طولانی مدت😐🗡🩸

کاش پول داشتیم و شرایط جور میبود ک میرفتم سر خونه زندگیم 🥺

به خواهر و مادر این زندگی سلام ویژه‌ای دارم 
اخ الهیی پولدار کی بودی تو انشالله خدا یه پولی به من بده یکم شخصیت هم به تو که اصلا نفهمیدی من چی می ...

تاااازه عروس فرقش با بقیه ادما چیه اونم سال دیگه تازه عروس نیس

تازه عروس همه زندگیش بنده به جهازش؟  خدا شفات بده خواهر خداروشکر اطرافم ادمای گشنه مث تو ندارم   شب بخیر

اسی نمی دونم برخورد اونا باهات چطور بوده ولی چون خودم بچه دارم درکت میکنم یه بار یکی از دوستای شوهرم ...

عزیزم کار درستی کردی.

من به وسایل خونه زباد دلبسته نیستم و عقیدم اینه که خبلی چیزا اللخصوص دکوری بهتره خراب شه تا نوشو بخرم. خونم بهشت بچه های دوستا و فامیلاس چون اصلا برام مهم نیست چیکار میکنن و خودم به مادرا میگم ولشون کنید ولی ببینم کسب خرابکاری رو حق بچه اش تصور میکنه یا خونه زندگیم رو بی ارزش میدونه که ول کن این ارزونه و اون مهم نیست واقعا بهم برمیخوره. مردم که بدهکار بچه بقیه نیستن.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
وا چقدر گنده ش میکنی موضوعو .خب بچه کرده عمدی که نبوده 

پست اولم کفتم ک بچس عمدی نبوده مراقبش باش

ولی دیدم خیلی ب طرف بی احترامی کرده توقعشم بالاس

و البته کار همسرشم اصلا خوب نبوده

منم تازه عروس بودم مهمون داشتم بچه زد یکی از شمعدون هامو شکست نمیگم ناراحت نشدم ولی واقعا مهم نبود چون پیش میاد چند ماه بعد هم داشتم تمیز میکردم اون یکی هم خودم شکستم این چیزا پیش میاد چرا انقدر سخت میگیرید انگار از عمد خود اسی شکونده وقتی تو خونه نو جشن میگیرید ممکنه هر اتفاقی واسه وسایل بیفته

بابا این بنده خدا منظورش از بهترشو میخرم این نبود که مال تو زشته،یعنی گفته خوبشو میخرم غصه نخور دلداریه دیگه

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد

اسي تايپكتو قفل كن تا اعصابت بيشتر از اين بهم نريخته

اينجا مجازيه هر كس يه نظري ميده تو حتي نميدوني اوني كه داره نصيحتت ميكنه يه خانم پخته و سن بالاست يا يه نوجوونه سيزده ساله

اتفاقيه كه افتاده 

بچست ديگه

واسه هر كسي ممكنه پيش بياد

حداقل تجربه ميشه كه سري بعدي حواست بيشتر به بچت باشه

حالا یه دیقه دعوا نکنین، این بنده خداهم از ناراحتی داره درددل میکنه سرزنش نکنین تا من تعریف کنم

روز پاتختیم خونه خودم بچه ۴،۵ ساله یکی از فامیلا رفت دستشویی، نگو بچه بلد نیست دستشویی ایرانی بشینه رفته قشنگ پی پی کرده کنار سنگ آبم ریخته بجای اینکه بره توالت کل کف توالت پخش شده ، یکی از مهمونا گفت اون بچه رفته بود دیدم بچه فامیل نزدیک خودمه بهش گفتم انگار کسری جان رفته بوده دستشویی ، گفت نه ، دیگه چی بگم،  خودم بی سر و صدا رفتم دستشویی کف رو شستم، هروقت یادم میوفته خیلی ناراحت میشم.