2777
2789
عنوان

عروسی دختر خاله شوهرم تو خونه جدید عروس و دوماد بود

| مشاهده متن کامل بحث + 5742 بازدید | 170 پست
خیلی ناراحت شدم بغض کردم قشنگ  بعدم خودم با جارو برقی همه جارو تمیز کردم مادر عروس حتی نیومد ...

ی اتفاق بود!

چقدر دنیا و زندگی و سخت گرفتید

به شوهرتم یاداوری کن که حق نداره تو جمع اینجوری صحبت کنه

چقد بده ک به یه شی بی جون بیشتر از یه ادم جون دار ارزش قاعل میشین این نشونه ندار بودنتونه ک برا دوتا ...

اخ الهیی پولدار کی بودی تو انشالله خدا یه پولی به من بده یکم شخصیت هم به تو که اصلا نفهمیدی من چی میگم که طرف تازهههههههه عروسهه  وگرنه بحث من شی نیست 

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ناراحت شدم بغض کردم قشنگ  بعدم خودم با جارو برقی همه جارو تمیز کردم مادر عروس حتی نیومد ...

من باشم دندونم ب جیگرت کار میکنه خدایش خیلی توقعت بالاس .گند زدی ب جهاز عروس .بی احترامیم کردی گفتی قشنگترشو میخرم برات ..بعد انتظار داری ازت عذرخواهیم کنن بگن بشین خودمون جمعش میکنیم

عجب..چقد خوشحالم ک باهات فامیل نیستم وگرنه الان من باید ب جرم قتل گوشه  زندان باشم

اسی جان ببخشید ک بد صحبت کردم خیلی ناراحت شدم چون خودم ممکنه بعده ها قراره جای عروس خانوم باشم و میدونم چقد ناراحت میشه ادم

ولی شمام ناراحت نشو از حرف کاربرا و من

ما فقط خواستیم توجیح کنیم حرف شما بی ربطه

و اینکه از این ب بعد حواست ببشتر ب بچت باشه ♡

به خواهر و مادر این زندگی سلام ویژه‌ای دارم 

حتما حتما بخر براش ببر وگرنه همیشه توذهنه عروس میمونه 

من خودم روز عروسیم خواهرزادم قاب عکسه عروسیمو شکوند تو تالار واقعا حالم بدشدهمشم به همه میگفتم قاب عکسموشکوندبااینکه خواهرزاده خودم بود

او مرا دیوانه وار دوست دارد یک بار در درونم جنگل های سبزمی کارد و یک بار آنها را میسوزاند

اولا نباید تو خونه نو  عروس جشن میگرفتن وسایل ها نو و عروس هم خیلی روشون حساس ه احتمال شکستن هر چیزی هست حتی توسط آدم های بزرگ دیگه چه بماند بچه موقع نامزدی من کلی ظرف شکست خونه بابام دیگه پیش میاد اسی هم مطمعنم خیلی ناراحت شده تو عروسی بری بهشون بگی چقدر پولس میشه بهتون بدم زشت نیست واقعا ؟من جات باشم ی دونه عین همونو میخرم واسه شون 

این احترام ب مهمونه ک بیاد بگه اشکال نداره حتی اگه اشکال داشته باشه اونم از قصد بچشو نفرستاده بره بز ...

خیلیا میگن شگون نداره اینه شمعدان عروس داماد بشکنه. کلا اینکه میگه قیمتم نداش جالب نیس من باشم حتما میخرم اما جبرانم نمیشهولی کار همسرش واقعا زشت بوده شکی نیس.

کسی که توخونه عروسی جشن یاتولدمیگیره بایدانتظارکثیف کاری یاشکستگی وسایل یاجیزای دیگه روداشته باشه چون نصف بیشترادماالان بچه دارن به خاطراینه که همه الان تالارمیگیرن

زخمهاخوب میشونداما"خوب "شدن با مثل روزاول شدن خیلی فرق داره....💔

کار همسرتون زشت بود... 

اما عیبی نداره قضا و بلا بود... 

پیش میاد اونهمه جهاز و وسیله چیدن مهمونی دادن خرج کردن باید

صدقه ش میرفت... خدا به تنتون سلامتی بده

ناراحت نباش عزیزدلم... براشون جبران کن.... 

یکی دوروز دیگه  از خوده عروس عذرخواهی کن 

که ادب حکم فرما بشه... بعد ازش خواهش کن که از جایی که خریدکرده بود دوباره خریداری کنه شما هزینه شو حساب کنید... 

اینطوری شان وشخصیت شماهم حفظ میشه

همسرتونم پی به شعور ومتانت در رفتارشما میبره

و پیش قدم میشه برای عذرخواهی

✍️🎻🎼شاعر_ترانه نویس_رقصنده_ترانه سرایی در2دقیقه_ترانه نویسی روی ملودی خاص شما______ترانه نویسی با عنوان سفارشی____ترانه نویسی به چندزبان: تورکی_فارسی_بختیاری_لری____آموزش شعر_ ترانه سرایی_دکلمه_فن بیان__روان خوانی_👩‍🏫🎶🎹
این احترام ب مهمونه ک بیاد بگه اشکال نداره حتی اگه اشکال داشته باشه اونم از قصد بچشو نفرستاده بره بز ...

وای دقیقا چه حالی شدم فک کن ۳ ساعت تموم مواظب بچه باشی دو دیقه بشینی این اتفاق بیفته

وحشت شکستن شیشه تو دست بچم پای زخمیم داد و بیداد شوهرم جیغ و فریاد دخترم تنها بودن تو جمع کردن شیشه ها ک هیچکس کمکم نکرد قیافه ناراحت عروس و مامانش و اینکه یدونه نگفتن فدا سرتون بچس پیش میاد من صد بار گفتم میخرم