2777
2789
عنوان

عروسی دختر خاله شوهرم تو خونه جدید عروس و دوماد بود

| مشاهده متن کامل بحث + 5742 بازدید | 170 پست
این احترام ب مهمونه ک بیاد بگه اشکال نداره حتی اگه اشکال داشته باشه اونم از قصد بچشو نفرستاده بره بز ...

ندید پدید گشنه تویی که نمی فهمه این عروس چقدر برا وسایلش ذوق داشته بعد بچه اسی زده پودر کرده حق نداشته ناراحت بشه بچه دوساله رو مادرش باید کنترل کنه که این جور اتفاقا نیفته

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      
عروس و مامانش ناراحت شد مامانش نیومد یدونه بگه اشکال نداره اتفاقه افتاده طفلک داماد چندین بار گف ا ...

منم بودم ناراحت میشدم پولشو دادی؟ برو عین همونو بگرد بخر براش 

از کجا تشخیص دادی که گرون نبوده؟؟؟؟

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این احترام ب مهمونه ک بیاد بگه اشکال نداره حتی اگه اشکال داشته باشه اونم از قصد بچشو نفرستاده بره بز ...

خانوم پولدااااار ما ندید پدید و گشنه نیستیم 

فقط داریم از ادب و شعور حرف میزنیم

ک بعضیا واقعا بویی نبردن ازش

به خواهر و مادر این زندگی سلام ویژه‌ای دارم 
عروس و مامانش ناراحت شد مامانش نیومد یدونه بگه اشکال نداره اتفاقه افتاده طفلک داماد چندین بار گف ا ...

خودت و بزار جای عروس بیچاره 

تو خاص ترین شب زندگیت تو خونه ی نو وسایل نو، بعد یه بچه بزنه شمعدونتو بشکنه ناراحت نمیشی خداوکیلی؟؟؟ من جای عروسه ناراحت شدم

دوتا شمعدون بخرید ببرید براشون

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

اینکه رفتار شوهرت اشتباه بوده شکی نیست ولی خب به آن عروس هم حق بده که ناراحت بشه، همه ما هم تازه عروس بودیم و کلی ذوق وسایل جدید زندگیمون رو داشتیم ، درست نیست که بگیم خب حالا شده و از این حرفا. 

بهتره فردا اول تلفنی دوباره عذرخواهی کنی و بعد هم بری عین همون یا یه چیزی شبیه آن وسیله رو براش بخری.

هرچند در بین ما بخش میگیم تاوان و چیز خوبی نیست ولی خب به نظرم قضیه عروس و جهزیه فرق میکنه

من نگویم که مرا از قفس آزاد کنید*قفسم برده به باغی و دلم شاد کنید

من بودم ناراحت نمی‌شدم نمیدونم حساس نیستم.اونم بچه شکونده .حالا ک ناراحت شده فردا برو براش بگیر عزیزم .معذرت خواهی کن 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
عزیزم اونا نباید عروسی رو توی خونه جدید با وسایل جدید میگرفتن.خودتو ناراحت نکن بچه بوده کار اشتباهی ...

خیلی ناراحت شدم بغض کردم قشنگ 

بعدم خودم با جارو برقی همه جارو تمیز کردم

مادر عروس حتی نیومد ی تعارف کنه بگه بده ب من🥲

واقعا میشه یکم بی رحم نباشید وسط مراسم در میاوردیم پول میدادیم مث جریمه اونم خاله شوهرم مادر عروسه ...

وقتی ناراحت شده یعنی ب نسبت نگاه نکرده و دلخوره و برید محترمانه براشون خرید کنید و برید تحویل بدید ،،،در مورد شوهرت هم کار بدی کرده ولی حتما ب شما سپرده بود ک از چشم شما دید و این‌کارش از خجالت زدگی بوده 

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

حتما با شوهرت صحبت کن بزار دفعه بعد دوباره همینکارو نکنه بگو فقط من مادر نیستم توم مسئولی ما شریکیم تو این زندگی برای عروس دومادم که شمعدونی بخر تونستی همون شکلی بخر بعدا نگن اون بهتر بود فلان بود زدن شکوندن

ولی بنظرم کار اونام تا حدی زشت بوده که بهتون حس گناه دادن من خودم باشم ناراحت نمیشم واسه این چیزا بهرحال اون میخواد بشکنه یا گم بشه خراب بشه چخ الان چه ده سال دیگ یا اصلا دیگه شکسته میتونم درستش کنم؟حداقل ناراحتی پیش نمیارم واسه مهمون نمیدونم شایدم ما خیلی مهمون نوازیم بارها پیش اومده از این چیزا واسمون یکبار یه جعبه موزیکال بود خیلی واسم ارزش داشت بابام برام خریده بود دختر خالم زد شکوند با اینکا خیلی ناراحت شدم چون واسم مهم بود اما بروم نیاوردم چون فقط مهمونم ناراحت میگنم اون که درست نمیشه

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻