2777
2789
عنوان

عروسی دختر خاله شوهرم تو خونه جدید عروس و دوماد بود

| مشاهده متن کامل بحث + 5742 بازدید | 170 پست
سلام گلی اره میدونم کدومی  اسمت مونده تو ذهنم🤨😂 والا ۲سااااله عقدم و چقد حرص دراره این پروسه ...

من ۷ساله عقدم جیگر😎رکورد زدم تو نی نی سایت 

تو میدونی، من چیزی نگم بهتره... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاااازه عروس فرقش با بقیه ادما چیه اونم سال دیگه تازه عروس نیس تازه عروس همه زندگیش بنده به جهازش؟ ...

باشه عزیزم اگه اینجوری گفتن به من یاعث عقده گشاییت و حرفی رو که یه عمر کوبیدن تو صورتت رو به من بگی دلت خنک میشه بگو ولی گشنه بود فقط به پول نیستا خیلیا هم گشنه شخصیت و شعور و فهم هستن

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      
منم تازه عروس بودم مهمون داشتم بچه زد یکی از شمعدون هامو شکست نمیگم ناراحت نشدم ولی واقعا مهم نبود چ ...

ماهم تو جهاز چیدن خواهرم تا دلت بخواد کاسه و بشقاب  سفال شکستیم 

اینا خواسته و ناخواسته حتی دست خود صاحب خونه هم میشکنه... تو مجلس و خونه اگروسیله ای  نشکنه قضا وبلا دور نمیشه... 

✍️🎻🎼شاعر_ترانه نویس_رقصنده_ترانه سرایی در2دقیقه_ترانه نویسی روی ملودی خاص شما______ترانه نویسی با عنوان سفارشی____ترانه نویسی به چندزبان: تورکی_فارسی_بختیاری_لری____آموزش شعر_ ترانه سرایی_دکلمه_فن بیان__روان خوانی_👩‍🏫🎶🎹
یا خدا،نکنه مادر عروسی😅بابا یکم ارومتر بپر به بنده خدا  الان خودشم ناراحته،اینجوری نگو  ...

ن خب من اولشم کفتم کار همسرت بد بوده

دوم اینکه بچس و عمدی نبوده و بیشتر مراقبش باش

ولی بعدش دیدم جدا از این گندی ک زده بی احترامیم کرده ب طرف گفت قشنگتر از این برات میخرم ینی این زشته

و اینکه توقعش خیلی بالاس انتظار داره عروس و مادرش ازش معذرت خوااهی کنن و بگن بشین ما جارومیکنیم

وای دقیقا چه حالی شدم فک کن ۳ ساعت تموم مواظب بچه باشی دو دیقه بشینی این اتفاق بیفته وحشت شکستن شیش ...

فدای سرش شکستنی اسمش روشه می‌شکنه 

شمام حواست بوده حتما 

آنی شکسته بچس دیگه 

ناراحت نباش براشون بخر بده بهشون سعی کن عینشو پیدا کنی 

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست..

عزیزم شما هم خودتو ناراحت نکن، نمیتونی برگردی عقب که، همین فردا برو یه شمعدون عین همون یا شبیه ترین رو بخر ببر هم عذر بخواه همم بگو قضا و بلا بوده رفع شده ، بده بهشون دیگه هم به این موضوع فک نکن...

با شوهرتم صحبت کن تو اینجور مواقع خوددارتر باشه...

ن خب من اولشم کفتم کار همسرت بد بوده دوم اینکه بچس و عمدی نبوده و بیشتر مراقبش باش ولی بعدش دیدم ج ...

نه بنظرم انتظار دلداری داشته.

اینجور مواقع ادم انتظار دارن دیگران بگن اشکال نداره وگرنه واقعا ادم بغضش‌میگیره همه یجوری نگا میکنن ،درواقع جو سنگینه 

اینم بین اونهمه نگا تنها بوده از شوهرشم حرف خورده

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد
آره خیییییلی سخته هر سری میخاییم عروسی کنیم یه اتفاقی میوفته کنسل میشه 

ایشالله ک جور میشه

هم برا شما هم برا ما

خانوادم واقعا کفری شدن 😵

به خواهر و مادر این زندگی سلام ویژه‌ای دارم 
تاااازه عروس فرقش با بقیه ادما چیه اونم سال دیگه تازه عروس نیس تازه عروس همه زندگیش بنده به جهازش؟ ...

ببین واقعا نمیفهمی ارزش چیه 

شاید یه چیزی خیلی خیلی ارزون باشه ولی برای ما ارزش معنوی خاصی داشته باشه

ادم دل بند به وسایلشم نباشه دلیل نمیشه اینقدر بی مسئولیت باشه و بچه ای میدونه چقدر شلوغه رو ول کنه بره وسایل مردمو بترکونه 

اون عروس خانم مسئول بچه ایشون بودن ؟؟؟

خب باید حواسشون باشه دیگه 

بعدشم این خانم بشدت پرو و پرتوقع تشریف داره 

اول که ناراحته که چرا مادرعروس ناراحت شده 

چرا نیومده یه تعارف کنه بده من جمع کنم

خخخ ببخشید میومد میگفت دستت درد نکنه بده گندی که بچه تو زده رو من جمع کنم

بعدشم اومده میگه به عروس گفتم قشنگترشو میخرم

ادم باید خیلی بیشعور باشه همچین حرفی بزنه 

قشنگ توهین کرده به عروس

عزیزم من به وسایل خونه زباد دلبسته نیستم و عقیدم اینه که خبلی چیزا اللخصوص دکوری بهتره خراب شه تا نو ...

دقیقا این همون نکته ی مهم هست که باید همه توجه کنند.

یادمه بچه که بودم وقتی میرفتیم مهمونی مامانم همش به من و داداشم میگفت یه وقت دست به چیزی نزنیدا چیزی رو خراب نکنید و از این حرفا، میگفت ادما برای وسایلشون پول خرج میکنن و وقت میگذارن تا چیزی که دوست دارن رو بخرن و ما باید برای این موضوع احترام قائل بشیم.

الان موضوع همینه آن شمعدان برای آن تازه عروس بسیار با ارزش بوده و کسی حق نداره به حساب اینکه یه بچه آن رو شکسته بی ارزش قلمداد کنه

من نگویم که مرا از قفس آزاد کنید*قفسم برده به باغی و دلم شاد کنید
واقعا میشه یکم بی رحم نباشید وسط مراسم در میاوردیم پول میدادیم مث جریمه اونم خاله شوهرم مادر عروسه ...

وسط مراسم که نه قاعدتا

میتونین چن روز بعد همونو براش بخرین و ببرین یا اگه قبول می کنن پولشو بدین که جبران شه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه