2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

2292 بازدید | 46 پست

سلام لطفا بیاین خیلی نگرانم. زگیل تناسلی مثل جوش خونریزی داره؟ امروز متوجه شدم نزدیک دهانه واژنم یه چیز جوش مانند دردناکی هست که عین جوش شروع کرد خونریزی و من متوجهش شدم. بعدم انگار خالی شد. برآمدگیش هم من حس نکردم شایدم تخلیه شد و برآمدگیش رفع شد. میشه راهنمایی کنید خیلی استرس دارم

جوشه نگران نباش منم چند روز پیشا زدم 😂

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

ببین زگیل یکم شبیه تبخاله یه گوشت اضافه اس انگار با جوش فرق داره.دکتر بهتر تشخیص میده

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جوشه نگران نباش منم چند روز پیشا زدم 😂

اخه سابقه نداشته اون قسمت جوش بزنم🤦‍♀️🤦‍♀️ دارم سکته میکنم ینی این دفعه چیزی نباشه بخدا واکسن میزنم قیمتش هرچقد میخواد باشه 🤦‍♀️🤦‍♀️

اخه سابقه نداشته اون قسمت جوش بزنم🤦‍♀️🤦‍♀️ دارم سکته میکنم ینی این دفعه چیزی نباشه بخدا واکسن میزن ...

سابقه نمیخواد اون قسمت هم گاهی جوش میزنه.