2777
2789
عنوان

مُردم از بی خوابی😢

162 بازدید | 18 پست

دو شبه شوهرم نیس منو دخترم تنهایم میترسم بخوابم.دیش تا ساعت ۶ صبح بیدار بودم الانم قهوه خوردم بیدار بمونم ولی چشمام داره میترکه.مدام هم یه صدای تق تق از گوشه خونه میاد دیوونه شدم بخدا😭😭

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونتون ویلاییه؟ خدا ازت نگذره منم ترسوندییی

اره😢😢

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...

بخواب بابا

حالا مثلا جنی هیولایی چیزی بیاد کار خاصی که قرار نیست بکنی 

حداقل خواب باشی متوجه نشی

در و اینا هم قفل کن تا از هیولاعه که یک سر و دو گوش داره در امان باشی

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

نترس بابا هیچی نیست

اخه تجربه خوبی ندارم تو خونمون وگرنه ادم ترسویی نبودم

بخواب بابا حالا مثلا جنی هیولایی چیزی بیاد کار خاصی که قرار نیست بکنی  حداقل خواب باشی متوجه ...

اخه میدونم تو خونمون چخبره.بخواببم با استرسه خوابم سنگین نمیشه اصن یه حال بدیم

بخواب بزار زود بگذره من خانوادم هی سرصدا میکنن نمیتونم بخوابم

کاش دور و بر من شلوغ بود

اخه میدونم تو خونمون چخبره.بخواببم با استرسه خوابم سنگین نمیشه اصن یه حال بدیم

چرا استرس

چه خبره مگه

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

چرا استرس چه خبره مگه

خیلی تو این خونمون کابوس میبینم بختک میفته از این چیزا

چخبره؟بگو زود

خیلی چیزا حس کردم بختک افتاده و..