2777
2789
عنوان

خانما توروخدا کمکم کنید

255 بازدید | 27 پست

واکسن دوماهگی بچم رو‌ صبح زدم الان حواسم نبود به جای ۴ساعت .۳ساعت از دادن قطره استامینوفنش گذشته بود که مجدد استلمینوفن دادم 

تورو‌خدا کمکم کنید مشکلی داره یکساعت زودتر استامینوفن دادم😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیزی نمیشه عزیزم اما شما دیگه مادری خیلی باید دقت داشته باشی تو مسائل بچتون . ساعت بزار که اشتباه ند ...

از صب که واکسنش‌رو‌‌‌ زدیم‌سر ساعت دادم‌بهش نمیدونم چی‌شد یهو‌ که‌یکساعت‌زودتر قطره رو‌دادم 

خداکنه چیزی نشه😭😔

از صب که واکسنش‌رو‌‌‌ زدیم‌سر ساعت دادم‌بهش نمیدونم چی‌شد یهو‌ که‌یکساعت‌زودتر قطره رو‌دادم  خ ...

نه بابا چیزی نمیشه بعضی وقتا تب که میره بالا شیاف هم خارج از نوبت میزنن نگران نباش فقط بیشتر مراقب باش 

ممنونم‌عزیزم  خیلی نگرانم

آره عزیزم طوری نیست همه ی این استرسا ک داری واسه بچت سمه اگ شیرخودتابهش بدی....پاشو آب بزن ب دست وصورتت وبگیربخواب دخترخوب.....سری بعد ک خواستی داروبهش بدی دیرتربده یادوزشاکمترکن

از صب که واکسنش‌رو‌‌‌ زدیم‌سر ساعت دادم‌بهش نمیدونم چی‌شد یهو‌ که‌یکساعت‌زودتر قطره رو‌دادم  خ ...

خدا بزرگه،آخه چه ترسی مردم ر به ر به بچه شون استامینوفن میدن بعد شما از یه ساعت اینور اونور میترسی،نترس گلم

✒️متاهل

آره عزیزم طوری نیست همه ی این استرسا ک داری واسه بچت سمه اگ شیرخودتابهش بدی....پاشو آب بزن ب دست وصو ...

یعنی ۱۲:۴۰دقیقه دادم بهش ۴ساعت بعد ندم؟

اره بخدا یه استرسی گرفته منو دنیا رو‌سرم‌خراب شد یهو