2777
2789
عنوان

بچها حالم بده بيايين

182 بازدید | 11 پست

از زمانى كه گريه شوهرخواهرمو ديدم دلم باز نميشه مرد گنده با ٢٧ سال سن هق هق گريه ميكرد🙂😭از دست اجيم! چيكار كنم يادم بره؟

کاربری دست یک نفر نیست!!⭕️.                                     تو همه ی دنیای منی .. مرد من 😍 HHH.                               

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیکارش کرده مگ

چند روز پيش خونشون بودم ورفت سرويس بهداشتى خواهر خل منم جنى شد گف ابرومونو نبرى😰

کاربری دست یک نفر نیست!!⭕️.                                     تو همه ی دنیای منی .. مرد من 😍 HHH.                               

احتمالا اونی عاشقشی و ۲۷سالشه همین شوهر خواهره نیس؟؟

نه خداروشكر😂🤥بعدشم خواهرم جونمه عمراااا بتونم زندگيشو خراب كنم و اگه واقعا عشق خودم بود با گريه هاش ميمردم🥲🤦🏻‍♀️

نه خداروشكر😂🤥بعدشم خواهرم جونمه عمراااا بتونم زندگيشو خراب كنم و اگه واقعا عشق خودم بود با گريه ها ...

پ.ن هنوزم عاشقم بدجور🙁🙂

٢٧ سال مرد گنده نيست،يه پسربچه ى جوانه.ناراحت هم نشو زندگى همينه.همه مون برا چيزى اشكمون در مياد و ا ...

👌🏻👌🏻🙂