2777
2789
عنوان

دلم میخواد یه بار عشق رو بچشم💔

277 بازدید | 36 پست

دوست دارم یه بار یکی بیاد بگه عاشقمه 

اما کسی نیست

دوست دارم یک بار طعم عشق رو بچشم

متاهلم اما سنتی ازدواج کردم و تا حالا به غیر از شوهرم دست هیییچ پسری رو نگرفتم

اما حالا برا یه بارم شده دوست دارم با یکی دوست شم از بس شوهرم عشق و شعور حالیش نمیشه ازش خسته شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگ دیره 

من🎵🎻واسه یکی میمیرم 🙊که واسه ی من تب🥵 ❤️‍🔥کنه،یکی که بمونه توبارون ☔️و برام صبر👀کنه،یکی که بیادش این حاله رو مرتب🤌 کنه،من واسه یکی میمیرم 🙈که منو قشنگ درک🤝 کنه،یکی که بمونه پام بقیه رو زود ترک🙋‍♂️ کنه،یکی که بزنه اسممو روتنش😍 حک🖇 کنه😍🎸

گناه داره. چرا وقتی متاهلی داری دنبال عشق میگردی؟‌ مگه ازدواج این نیست که دلشونو به هم می سپرن که یه عمر باهم باشن؟ ازدواج سنتی هم که باشه خود به خود بعد یه مدت یه احساسی شکل می‌گیره بین دو طرف. سعی کن شوهرتو رو به راه کنی جای دوست پسر گرفتن. باهاش منطقی حرف بزن و بگو دوست داری بهت حرفای محبت آمیز بزنه. بگو اگه عشقی نسبت به من داری بهم نشونش بده. اگه واقعا هیچ حسی بهت نداره که جدا شو. عمرتو نسوزون. ولی اگه دوست داره باهاش راه بیا. از خودت نزن، نه، خودتو بخاطر اون خورد نکن، ولی از این فکرا هم نکن خواهشا گناهه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💛
اول طلاق بگیر بعد وارد رابطه شو اینطوری برا خودت دردسر درست نکن🤷🏻‍♀️

نمیتونم چون تا حالا هییییچ کس پشتم نبوده و نیست. جلوی بقیه خودش رو مظلوم میگیره و همه فکر میکنن من همیشه بیخودی ناراحتم😔

انقدر شرایط سختی دارم که مجبور شدم ازدواج کنم نمیتونم جدا شم چون جایی ندارم برم فقط باید همیشه دهنم ...

جاییو ندارم برم بی منطق ترین حرف دنیاست! اول از همه وقتی تصمیم به جدایی بگیر که واقعا نمی تونی شوهرتو از نو بسازی و دوباره استارت یه زندگی عاشقونه رو بزنی! بعد برو سرکار و پول جمع کن. خرجیاتو جمع کن، هر چی! وقتی وضعت طوری شد که تونستی یه جاییو کرایه کنی جدا شو. جهیزیه هم می بری دیگه، وسایلت جوره. والا بخدا

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💛