2777
2789
عنوان

ب قدری از بچه داری خسته شدم که اسم بچه میاد پشتم میلرزه

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 18 پست
کوچیکه چند سالشه؟ دکترام انگار دکون باز کردن با یبار رفتن پیششون یه دارویی نمیدن ک خوب کنه

بززگه سه و نیم کوچیکه یک ونیم..

من یخچالم عین داروخونس..خودمم یک پا دکتر شدم😂

اره داروهاشون بیخوده..شربت سرماخوردگی و ابریزش و تهوع و سرفه و این جور داروها بگذار تو خونت باشه..

همیشه برای ماندن دلیل هست..وبرای رفتن بهانه..
خودمم بودم ولی دیگه انگار خودم مهم نیس سخت جون شدم ولی بچه ها که میگیرن خیلی خسته میشم

من جوری گرفتم تب لرز بدن درد 

میفهمم بچه داری سخته باید شکر گزار باشیم این بچه ها رو داریم خوب میشه همه چیز باید صبر کرد😍

خُلاصِــٰه دیـــگه هیچی قَشَنگــ نیست….! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازه حالاوب سلامتی زایمان کنی میبینی چقدر راحت بودی

🥺😂نگووو توروخدا. نتروسونم. 

خدا بهمون توان و صبر بده

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻
آفرین منم دیوونه شدم دیگه

دختر من حساسه هر دارویی نمیشه بخوره بدنش اگزمای شدید میزنه میشه یه مصیبت دیگه  بسیار بد غذا و کم غذا 

پسرم بهتره ولی اونم از مدرسه میگیره . 

خیلی خیلی همیشه خستم و عصبی سعی میکنم خودمو کنترل کنم فقط . 

میرم مهمونی فقط من همیشه گرفتارم ( نود درصد یا بچه ندارن یا یکی با اینکه از منم بزرگتر هستن  ) هر دوتاشون نور چشمم هستن فقط بعضی وقتا میگم چه اشتباهی کردم برای دو بچه پشت سر هم نه میتونم تاریخ بریم نه مهمونی راحت نه خرید و بازار و کوه و...🥴😔. رسما از جوان های خانواده دور گرفتیم و همش درگیر مشق و درس و مریضی و دعوا و خرابکاری اینا شدیم با هم مثل کارد و پنیرن انگاری دشمن خونی هم هستن فقط موقع خواب که میشه میشن خواهر برادر 🤪 داستان میخونن و..... تا نخوابن فقط صبح ها به برادرش لگد میزنه شب ها میگه داداشی برام داستان بگه 😳😳😳😳😡

جالبه بقیه برات نظر میدن که چکار کنی و چکار نکردی که اینجور شده ( اونم کسایی که بچه مدرسه ای ندارن و فقط یه کوچولو دارن ) 

ببخشید طولانی شد عصبیم کمی