2777
2789
عنوان

چجوری مخ پسر همسایرو بزنیم ؟

198 بازدید | 15 پست

همسایه بغلیمونه چن بار دیدمش 

اوایل بهم نخ میداد مثلا ۲۰۶ داره بهم چن بار گف میخواید برسونمتون

یا از بیرون میومدم میدیدم از پنجره نگام میکنه من تا سرمو بردم بالا سرشو برد تو

یبار تو ماشینش بود من جلوش بودم با گوشیم ورمیرفتم  مامانم پشتش مامانم گف نگات میکرد

ولی الان چن ماهه اصن خبری ازش نیس 

خواهرشم به مامانم گفته داداشم زن نمیگیره

خیلی به دلم نشسته اما نمیدونم چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خبری نیس یعنی دیگه ندیدیش؟؟

چرا یبار دیدمش ۳ هفته پیش ولی خب قبلا همش جلو چشم بود همش به بهونه مختلف میومد خونمون الان هیچی مثلا تابستون به بابام گفته بود میخواید کولرتونو درس کنم بابامم از خدا خواسته گف اره

چرا یبار دیدمش ۳ هفته پیش ولی خب قبلا همش جلو چشم بود همش به بهونه مختلف میومد خونمون الان هیچی مثلا ...

خب با خواهرش دوست شو 

چه پسری ناز میکنه خب اون پا پیش بزاره اگه نخ داده قبلا

خب با خواهرش دوست شو  چه پسری ناز میکنه خب اون پا پیش بزاره اگه نخ داده قبلا

خواستم دوست شم نشد

ینی دخترخالش و خواهرش ارایشگاه زدن بعد یسری با خواهرش باهم سوار اسانسور شدیم تا یه مسیری باهم رفتیم خواهرش رف تو یه کوچه گف دارم میرم خونه خالم بعد فهمیدم ارایشگاهشون اونجاس 

نفهمیدم چرا بهم دروغ گف

خواستم دوست شم نشد ینی دخترخالش و خواهرش ارایشگاه زدن بعد یسری با خواهرش باهم سوار اسانسور شدیم تا ...

حتمن قبلش رفته دنبال دختر خاله ش 

از طریق سالن باهم دوست شین چن بار بروو برنامه بچین دوست میشین