2777
2789

سلام بچه ها امشب 💔امسال اولین زمستون زندگی مشترکمه 💔من شوهرم ماهه ماه ینی جواهره بخدا تاپیکام هست خیلی خوبه ولی بچه ها امشب دلشو شکستم ما سیستم گرمایش خونه مرکزی چیلره بعد سه شب پیش ساعتای شیش و نیم قطع شد سیستمش خونه سرد شد شوهرم هم تا به تاسیسات شرکت زنگ زد و اومدن من گفتم خونه سرده میرم خونه بابام 😭😭💔الهی بمیرم شوهرم یه نگاه کرد یه پوزخند زد گفت انقد به سرعت یخ زدی؟ 😭اصلا الان که دارم فکر میکنم نمیفهمم دلیل این رفتارم چی بود 😭گفت صب کن دو ساعت دیگه مشکلش حل میشه ینی تو تو خونه بابات هیچ وقت بخاری خاموش نشده؟ 😭😭 منم گفتم نه گفت وایسا برسونمت من اسنپ گرفتم فهمیدم به هم ریخت 😭😭گفت همونجا بمون این سه چهار روز طول میکشه تعمیرش من خر هم که طبق معمول حالا امروز با یکی از خانومای همسایه داشتم حرف میزدم گفتم شما یخ نزدین خندید گفت نه چرا؟ گفتم اونروز سیستم قطع شد گفت نه بابا یه دو ساعته درست شد منم دو روزه خونه بابام امشب اومدم خونه شوهرم نه جوابمو داد نه هیچی این دو روز غذا هم نخورده بود خیلی عصبی بود سیگار زیاد کشیده بود😭😭😭😭بچه ها من خنگم؟؟ زن زندگی نیستم؟؟ شوهرم بلند شد رفت گفت حالم از تو این زندگی گوه با تو دختر بچه 16 ساله به هم میخوره گند بزنن به زندگی که تو دو روزه عین گاو معلوم نیست کدوم گوری تو زن من نیستی نون خور این خونه ای و رفت 😭😭😭😭😭خوب چکار کنم من از کجا بفهمم که اون داره به طعنه میگه این سه روز دیگه درست میشه 😭😭😭گفت سه تا کپن تو زندگی خرج کردی مراقب باش که بعدی میزارمت دم خونه بابات کنار بخاریش کیف کنی بچه ها میدونم نباید میرفتم اونجا هم دلمو شور دادن فقط 😭😭😭خیلی حالم بده هنوز نیومده💔💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی تو اون دوروز زنگ نزدی ب شوهرت احوالش بپرسی؟؟؟؟

اهای اونی که الکی گزارشم زدی وتعلیق شدم منم همه چیو برای نی نی یار گفتم وبراشون همه جیز برملا شد  تعلیقیت نوش جان ‌....واگذارت کردم بخدا ..۲۷ تیر ۱۴۰۲ شروع تغییرات پیش ب سوی زندگی شاد وفراموش کردن گذشته واشتباهاتم وکوتاه اومدنام وضعیف بودنم ..هرچی بود وهرچی شد دست من نبود از این ب بعدش که دست خودمه !!...دوست مجازی اره با خودتم ب خودت بیا مگه چند روز زنده ایم؟چندبار قراره متولد بشیم ؟رها کن غم وغصه رو برای شادیات وخودت ارزش قائل باش توارزشت ولیاقتت اینی نیست که هستی تغییر کن !!!گاهی زود دیر میشود !!!

عزیزم ☹️ دلم سوخت براجفتتون اشکال نداره ازش عذرخواهی کن بهش محبت کن ازدلش دربیار زن و شوهرباید توروزای سخت کنارهم باشن نمیشه تقی به توقی خورد بذاری بری چطوراون بیچاره ازسرما یخ بزنه ولی توبری جای گرم ونرم؟ کارت خیلی بدبود ولی اشکال نداره ازدلش دربیاردوست داره که ناراحت شده

عاقبت کودک همسری 😒😒😒😒

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    
نزدیک سی

مگه شوهرت نگفته بود عاقبت ازدواج با بچه ی ۱۶ساله 😕😕😕😕😕😕😕😕

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤