سلام بچه ها امشب 💔امسال اولین زمستون زندگی مشترکمه 💔من شوهرم ماهه ماه ینی جواهره بخدا تاپیکام هست خیلی خوبه ولی بچه ها امشب دلشو شکستم ما سیستم گرمایش خونه مرکزی چیلره بعد سه شب پیش ساعتای شیش و نیم قطع شد سیستمش خونه سرد شد شوهرم هم تا به تاسیسات شرکت زنگ زد و اومدن من گفتم خونه سرده میرم خونه بابام 😭😭💔الهی بمیرم شوهرم یه نگاه کرد یه پوزخند زد گفت انقد به سرعت یخ زدی؟ 😭اصلا الان که دارم فکر میکنم نمیفهمم دلیل این رفتارم چی بود 😭گفت صب کن دو ساعت دیگه مشکلش حل میشه ینی تو تو خونه بابات هیچ وقت بخاری خاموش نشده؟ 😭😭 منم گفتم نه گفت وایسا برسونمت من اسنپ گرفتم فهمیدم به هم ریخت 😭😭گفت همونجا بمون این سه چهار روز طول میکشه تعمیرش من خر هم که طبق معمول حالا امروز با یکی از خانومای همسایه داشتم حرف میزدم گفتم شما یخ نزدین خندید گفت نه چرا؟ گفتم اونروز سیستم قطع شد گفت نه بابا یه دو ساعته درست شد منم دو روزه خونه بابام امشب اومدم خونه شوهرم نه جوابمو داد نه هیچی این دو روز غذا هم نخورده بود خیلی عصبی بود سیگار زیاد کشیده بود😭😭😭😭بچه ها من خنگم؟؟ زن زندگی نیستم؟؟ شوهرم بلند شد رفت گفت حالم از تو این زندگی گوه با تو دختر بچه 16 ساله به هم میخوره گند بزنن به زندگی که تو دو روزه عین گاو معلوم نیست کدوم گوری تو زن من نیستی نون خور این خونه ای و رفت 😭😭😭😭😭خوب چکار کنم من از کجا بفهمم که اون داره به طعنه میگه این سه روز دیگه درست میشه 😭😭😭گفت سه تا کپن تو زندگی خرج کردی مراقب باش که بعدی میزارمت دم خونه بابات کنار بخاریش کیف کنی بچه ها میدونم نباید میرفتم اونجا هم دلمو شور دادن فقط 😭😭😭خیلی حالم بده هنوز نیومده💔💔💔