2777
2789

چرا اینجوری شده خانم ها از یه طرف میگن وااای خواستگار نیست و ازدواج نکردیم 

از طرف دیگه وقتی کیس ازدواج هست نمیدونن واقعا چی میخوان از زندگی!!!!

برای مثال الان چند ماهه که برای دوست همسرم که مقیم آلمان هست میخوایم دختر برای ازدواج معرفی کنیم اما یا کلا داستان دارن یا میبینی اصلا نمیدونن تو زندگی چی میخوان!!

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️

جووون بابا منم میبره آلمان خخ

بعد چند بار شکست توی رژیم  اینبار میخوام بترکونم  هرکی ایده ای حرفی سخنی داشت  یا تاپیک دراین مورد دید تگم کنه انگیزه بگیرم گروهم داریم هرکی خواست بگه لینک بدم به امید روزی که بتونم به خواسته هام برسم اولیش لاغری که کسایی که مسخرم کردن اینبار برام ذوق کنن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بخایین میتونم معرفی کنم تنها کسیه ک اینقده مطمعنم ازش   ولی تهران نیستن

کدوم شهر هستن؟ 

اخه نمیخوام اختلاف فرهنگی باشه

مثلا خانمی رو معرفی کردیم که بر خلاف ظاهرشون خیلی خیلی مبادی دین و شریعت و محرم و نامحرم بودن!

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️

اصلا هم دختر هم پسر الان شرایط و موقعیت ازدواج ندارن...

پسرا دختر نمیتونن پیدا کنن

دخترا پسر خوب نمیاد خواستگاریشون...

همشم برای اینکه دیدگاه ها زمین تا کهکشان فاصله افتاده بینشون...

قدیم تقریبا ۷۰ درصد مردم شبیه هم فکر میکردم و به هم میومدن

ولی الان هر کس طرز فکر و مدل خودشو داره...

این باعث میشه اصلا انسان ها نمیتونن کنار هم با این همه تفاوت زندگی کنن

چند سالشونه و نحصيلاتشون چيه؟

متولد ۶۲ و مهندس آی تی و شاغل در یک شرکت معتبر آلمانی

اصلا هم دختر هم پسر الان شرایط و موقعیت ازدواج ندارن... پسرا دختر نمیتونن پیدا کنن دخترا پسر خوب ن ...

واقعا دلیلش چی میتونه باشه؟ بنظر من بالا رفتن سن ازدواج دلیل این موضوع سده

کدوم شهر هستن؟  اخه نمیخوام اختلاف فرهنگی باشه مثلا خانمی رو معرفی کردیم که بر خلاف ظاهرشون خ ...

هم شهریه خودم هستن چون نمیخوام شناسایی بشم نمیگم اسم شهرو 

و اینکه چجوری بگم با هر ادمی میتونه سازش کنه 

اینجوری ک من شناختمش 

سختش نمیکنه چیزیو ..

بازم هرجور صلاحه ..

گیرِ اسمم ندین حال و حوصله ندارم من شبخوش ..
چرا همونجا زن نمیگیره 🙃 بعد چرا شما براش دنبال زنی  عحیبه برام

عزیزم کلا دوتا برادر هستن که پدر و مادرشون تهران هستن و هردو برادر آلمان، برادر بزرگتر چند ماه پیش عروسی کردن