2777
2789
عنوان

گل و گیاه دوستها بیاید +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 29679 بازدید | 142 پست

دوستان خونمون گذاشتم برای فروش فول امکاناته ده ساله قیمتشم خوب گذاشتیم تو دیوار قیمت‌ها خیلی بالاتره البته املاک نسپردیم خودمون دیوار آگهی کردیم میان می بینن و میرن نمی خرم نمی دونم چرا چند ماهه خسته شدم 😔

@ناز_بانو_‍ میدونستی بخاطر اون فحشت اون کاربر میتونه شکایت کنه از طریق نی نی سایت چون سایت داخلیه خ راحت ای پی تو بگیره بره فتا شلاق و جریمه نقدی و زندان داری؟؟

. خلق . نشدیم که . خلق . و راضی کنیم .                                                                                 دست دو نفر✨.                   ‌.                                        قد من نیستی با قد بلند به ،قران😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@ناز_بانو_‍ میدونستی بخاطر اون فحشت اون کاربر میتونه شکایت کنه از طریق نی نی سایت چون سایت داخلیه خ ...

خانوم شما بی اجازه منو تگ میکنید تاپیک هارو بررسی میکنید تاپیک های من به شما چ ارتباطی داره؟

در ضمن من جواب بی احترامی رو با قربون صدقه نمیتونم بدم

کاربر قدیمی هستم

خانوم شما بی اجازه منو تگ میکنید تاپیک هارو بررسی میکنید تاپیک های من به شما چ ارتباطی داره؟در ضمن م ...

اجازه نمیخواد پر بازدید شده تاپیکت

چون منم. ب عنوان ی کاربر میتونم شکایت کنم ازت همرو لعنت کردی گفتی چرا تاپیکمو پر بازدید کردید من خودم حاضرم حداقل واسه درس شدن برای بقیه م شده رسیدگی کنم

. خلق . نشدیم که . خلق . و راضی کنیم .                                                                                 دست دو نفر✨.                   ‌.                                        قد من نیستی با قد بلند به ،قران😉
اجازه نمیخواد پر بازدید شده تاپیکتچون منم. ب عنوان ی کاربر میتونم شکایت کنم ازت همرو لعنت کردی گفتی ...

کاش زودتر میگفتی منم از خیلیا شکایت میکردما 

حیف شد

دادگاه می‌بینمت گلم

کاربر قدیمی هستم

کاش زودتر میگفتی منم از خیلیا شکایت میکردما حیف شددادگاه می‌بینمت گلم

عزیزم شاتی ک فرستادم تایید نشد ای پی این خانوم رو میخوام بخاطر فحش ناموسی توی سایت عمومی میخوان پیگیری کنم ممنونم 

@niniyar‍ 

عزیزم شاتی ک فرستادم تایید نشد ای پی این خانوم رو میخوام بخاطر فحش ناموسی توی سایت عمومی میخوان پیگی ...

عقده هاتو توی دنیای واقعی نمیتونی خالی کنی میای توی مجازی گیر میدی به بقیه عجب 

تاپیکات قفل بود

اینکه شما میای توی تاپیکهای یک فرد دیگه منو تگ میکنی و انقدر بیکاری دنبال حاشیه داستان و از بین بردن کاربری دیگرانی واقعا جای تأسف داره بفکر رشد فردی باش. من بحثی باهات ندارم فقط خدا خودش شفا بده بهت...

@niniyar‍ لطفا کاری کنید این خانوم دیگه منو تگ نکنه 

من حوصله بحث و داستان ندارم سرم تو لاک خودمه.

میتونید تاپیک هامو چک کنید و متوجه میشوید اگر کسی توهین نکنه من اصلا پیامی نمیزارم و هیچوقت هیچ توهینی به هیچکس نکردم 

ممنونم❤️ . . . 

کاربر قدیمی هستم

عزیزم شاتی ک فرستادم تایید نشد ای پی این خانوم رو میخوام بخاطر فحش ناموسی توی سایت عمومی میخوان پیگی ...

ما به کسی ای پی نمیدیم شما میرید فتا شکایت می کنید از کاربریشون بعد فتا با ما تماس میگیرن ای پی میگیرن

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

ما به کسی ای پی نمیدیم شما میرید فتا شکایت می کنید از کاربریشون بعد فتا با ما تماس میگیرن ای پی میگی ...

این خانوم نه منو می‌شناسه نه دیده تا حالا اومد اینجور نوشت منم جوابشو دادم. نمی‌تونستم بخاطر اینکه کاربریم پاک نشه سکوت کنم بزارم بی احترامی کنند بهم!!!

شما تاپیک های منو بخونید متوجه میشوید که من کاری به کسی ندارم دیگه قضاوت با خودتون....

کاربر قدیمی هستم

نمی‌دونم تو سر پیازی یا ته پیاز

بهم بی احترامی شد جواب دادم نمی‌تونستم سکوت کنم 

کسی که نه تا حالا منو دیده نه میشناسه به چ حقی باید بیاد توهین کنه؟

دل شکستن هنر نیست دنیا میچرخه

کاربر قدیمی هستم