2777
2789
عنوان

گل و گیاه دوستها بیاید +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 29661 بازدید | 142 پست
گلا حسن یوسف همینطوره  منم چند بار داشتم  آخرین الان ناامید شدم ازش  هر کی داره هم ...

اره ولی حیفه خیلی ناز بود

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
پتوس گذاشتم تو شیشه تو آب خ خوب بود زمستون که شد زرد شده نابود شد دوتاشاخه اش مونده چی کارش کنم؟

مرتب باید آبش عوض بشه و تهشون اریب برش بخوره و فاصله ریشه دهی و کاشت زیاد نباشه ۱۰ سانت شد بکارید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلا حسن یوسف همینطوره  منم چند بار داشتم  آخرین الان ناامید شدم ازش  هر کی داره هم ...

دقیقا منم داشتم هی میمرد اخرش گفتن فقط سایه نور میخاد اول صبحی تحمل نداره کسی اون زیاد ببینه وسرو صدا نمیخاد

اره عزیزم باهات بودم....یعنی نمیبریش توسایه نور اینا؟ همش یه کنج‌جایی هست

اره

جاش ثابته

ماتواپارتمانیم

توتابستونم گاهی وقتاپرده میزدم‌کنار

نوربهش میخورد

حالانمیدونم لازمه یانه

ولی خیلی کلاس مقاومی هستن

فقط هفته ای یباراب میخان ورشدشونم خوبه خداروشکر

مابخشیدیم که دیگه پیش خداهم باشماملاقات نداشته باشیم..😏😏
سلام  من ی  دیفن گرفتم چندماه پیش دوتا برگ داشت هنوزم همون دوتا برگ مونده ی برگ جدید از ...

نحوه خشک شدنش چجوریه 

بزگ‌رو به پایین سنگین شده یا نه 

خشک شده پودر میشه یا حالت آبکی داره 

احتمال میدم که داره محیط عادت میگه 

شرایط نگه داریشو میشه بگی؟

قلمه زدم گذاشتم تو آب پشت پنجره ای ک آفتاب صبح ک شدید نیست ریشه زد..خاک از گل فروشی از اون کیسه آیا (اسمشو یادم رفت)گرفتم کاشتم روزای اول بی حال میشه چون از آب ب خاک منتقل میشه..بعد خودشو میگیره اگه نور بش بخوره برگش قرمز میشه و پهن.نور نخوره کاملا سبز میشه..

اینجا چون گرمه من گذاشتمشون تو این فصل تو حیاط...هر روز هم یکم در حد نصف فنجون آب میدم.آها موقع کاشت به ریشه اش قارچ کش میزنم..و ماهی یک مرتبه کود ۳بیست..و برگ دهی..

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️