2777
2789
عنوان

چرا هیچکی جوابی نمیده بیاین

156 بازدید | 25 پست

یکم حساسیت نشون دادم به اخرین بازدید دوست پسرم اخه کارش مشکوک بود رفت رو مخم گفتم اددم بزن ک ببینم ادد زد 

چند روز قبلشم سر ی استوری ک درباره تنهایی مردا گذاشته بود حساس شدم

حالا جوابمو سرد میده میگه برو اخرین بازدیدمو ببین نپره از دستت گفتم چرا بدل میگیری توام بودی همین واکنشو نشون میدادی جوابمو نداد شب بعدش پیام دادم ک کجایی نگرانم گف برو اخرین بازدیدمو ببین از نگرانی در بیا گفتم اوکی خدافظ

اعصابم خیلی خورده چیکار کنم؟ ینی باز خودم باید پیام بدم

چرا اینهمه خودتو  خورد میکنی

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فعلا هیچ پیامی نده بزار آروم سه 

تاریخ دوباره تکرار خواهدشد 🖤🪐«یه عدد دانشجوی مهندسی 🥰 کاربری قبلیم تعلیق شد کاربری جدیدم اینه 💕تورک هستم♥️عاشق کتاب 🌖».تاریخ عضویت من در سایت=25/6/1402 آقایون لطفاً درخواست دوستی ندین
پیام نده،مردا محلشون نذاری خودشون پیام میذارن

پیام هم بده طلبکاره که پیام ندادی 

بگم پیام دادم اینجوری جواب دادی میگه معلومه ک اینجوری جواب میدم چون ناراحتم 

اونوقت من چی بگم

نه پيام نده گاهى فقط كافيه انقدر چسب نباشيم ببخشيد رك گفتم

پیام هم بده طلبکاره که پیام ندادی 

بگم پیام دادم اینجوری جواب دادی میگه معلومه ک اینجوری جواب میدم چون ناراحتم 

اونوقت من چی بگم

پیام هم بده طلبکاره که پیام ندادی  بگم پیام دادم اینجوری جواب دادی میگه معلومه ک اینجوری جو ...

بگو تو ناراحتى بهمين خاطر بهونه ميارى من درك ميكنم كارم اشتباه بوده ولى بابتش قرار نيست بارها و بارها سرزنش بشم

خوب خواهر من معلومه که ازت زده میشه مردایی که میبینن خیلی پیگیرشونی دگه فکر میکنن ازت سر ترن 

خب الان چیکار کنم اون فاز ناراحتی گرفته بخاطر حرفایی ک بهش زدم اینجوری ج میده