2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سریال تشکیلات هم ب نظرم جالب اومد من خیلی دوسش داشتم.

ترکیه

من خودم زیرنویس دیدمش ولی دوبله اش هم هست البته ۶۰قسمتش اومده درحال ساخته

ولی زیبابود

لوبیای کوچولوی مامان منتظرتم  ______^^ من از آـבما متنـ؋ـر نیستم،ـ؋ـقط اونایے رو בوست בارم کـہ ـבوستم בارن ️
سریال تشکیلات هم ب نظرم جالب اومد من خیلی دوسش داشتم. ترکیه من خودم زیرنویس دیدمش ولی دوبله اش هم ...

وایکینگ ها هم میگن جالبه ولی هنوزقسمت نشده ببینمش

لوبیای کوچولوی مامان منتظرتم  ______^^ من از آـבما متنـ؋ـر نیستم،ـ؋ـقط اونایے رو בوست בارم کـہ ـבوستم בارن ️
سریال تشکیلات هم ب نظرم جالب اومد من خیلی دوسش داشتم. ترکیه من خودم زیرنویس دیدمش ولی دوبله اش هم ...

اومم تاحالا ترکی ندیدم باید برم چند قسمتش رو دانلود کنم ولی درحال ساخت آدم روانی میشه تا قسمت بعد ، نمیشه؟ 

サバ です、 صبا هستم 😼

سلطنت ابدی هم قشنگه.

کره ای

۱۶قسمت

دوبله هم هست

راجب جهان موازیه .فقط چون اسم هاشون شبیه همه نقش های خیلی دور روآدم قاطی میکنه.ولی درکل قشنگه😊

واقعا که😂 بخدا من خودم الان ریختم اومدم میخوای برا شما هم بریزم 😂😂

واقعا از توی تخت بلند شدن کار سختیه، اگر میرسه به دستم که ممنون میشم😁😂

サバ です、 صبا هستم 😼
سلطنت ابدی هم قشنگه. کره ای ۱۶قسمت دوبله هم هست راجب جهان موازیه .فقط چون اسم هاشون شبیه همه نقش ...

اتفاقا اینقدر کره ای دیدم هیچکدوم رو قاطی نمیکنم ولی همونه که لی مینهو بازی کرده توش؟ 🤔

サバ です、 صبا هستم 😼
اومم تاحالا ترکی ندیدم باید برم چند قسمتش رو دانلود کنم ولی درحال ساخت آدم روانی میشه تا قسمت بعد ، ...

من خودم هرروز سه چهارتاش رونگاه میکردم.فیلمش پلیسی خیلی باحاله.هرقسمتش هم دوساعته.ولی از قسمت ۵۰به بعد استوپ کردم که چندقسمت روهم جمع شه بعدنگاش کنم که یهو منتظر نشم واسش

چون هرده  دوازده روز میاد.چون زیرنویس میشه طول میکشه ولی واقعاً قشنگ بود

اتفاقا اینقدر کره ای دیدم هیچکدوم رو قاطی نمیکنم ولی همونه که لی مینهو بازی کرده توش؟ 🤔

یس👍

دیدیش؟