2777
2789
عنوان

زندگیم داره خراب میشه

305 بازدید | 32 پست

توی مدرسه با اینکه چندتا دوست دارم اما همش حس تنهایی دارم فکر میکنم از من خوششون نمیاد یا میخوان اذیتم کنن هر حرفشون و به خودم میگیرم حالم تو مدرسه همش بده هروقت میخوام برم مدرسه همش در حال گریه کردن و فکر کردن و غصه خوردنم از مدرسه بدم میاد حس بد دارم اونجا همش حس تنهایی و بی کسی دلم میخواد فقط خونمون باشم 

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی تا شب نرود صبح پدیدار نباشد.    دارم تلاش میکنم واسه شجاع شدن برام دعا کنید.🤍               عاشق زمستونم🤍😊    

وای منم :)💔به زور میرم مدرسه 

مجب

خدایا دنیات اصلا قشنگ نیست🙂آرزو هایی انتخاب کردم که رسیدن بهشون از محالاته‌ ... ولی فقط فکر کردن به  همون آرزوها و سناریو ساختن هرشب باهاشون‌ با اینکه میدونم نمیرسم بهشون امید زندگیمه‌ :'-)

تحمل کن🙂

سخته ولی از پسش برمیای

از این دوستاتم فاصله بگیر تا بهتر شی

دختری که سختی براش معنا نداره ب رویاهاش نه نمیگه....(اینجانب تعهد به خدای رنگین کمان دارد) #کیان_پیرفلک♡#توماج_صالحی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

:) نمیتونم تحمل کنم ک دوماه دیگه باید برم مدرسه احححححححح دوزادهمم

خوشبحالت کاش منم دوازدهم بودم همش آرزومه زودتر دوازدهم بیاد

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی تا شب نرود صبح پدیدار نباشد.    دارم تلاش میکنم واسه شجاع شدن برام دعا کنید.🤍               عاشق زمستونم🤍😊    
وای منم :)💔به زور میرم مدرسه  مجب

مجور شدم از پیش‌ دوستام برم یه مدرسه دیگه تو یه شهرستان و اونجا با اینکه با بچه ها حرف میزنم ولی هم مدرسه مو دوست ندارم هم با بچه ها صمیمی نیستم و فقط احساس تنهایی میکنم

خدایا دنیات اصلا قشنگ نیست🙂آرزو هایی انتخاب کردم که رسیدن بهشون از محالاته‌ ... ولی فقط فکر کردن به  همون آرزوها و سناریو ساختن هرشب باهاشون‌ با اینکه میدونم نمیرسم بهشون امید زندگیمه‌ :'-)
مجور شدم از پیش‌ دوستام برم یه مدرسه دیگه تو یه شهرستان و اونجا با اینکه با بچه ها حرف میزنم ولی هم ...

وایییی من بخاطر رشته از دوستام جدا شدم هرکدوم رفتیم یه رشته 

خسته شدم بخدا همش حالم بده دلم میخواد فقط گریه کنم

وایییی من بخاطر رشته از دوستام جدا شدم هرکدوم رفتیم یه رشته  خسته شدم بخدا همش حالم بده دلم می ...

چقد منی :) منم دهمم 

چقد منی :) منم دهمم 

اواین باره یکی شبیه خودم میبینم(:

تو چیکار میکنی سریع تر بگذره برات هرچقدر سعی میکنم عادت کنم ولی اصلا نمیشه

:) نمیتونم تحمل کنم ک دوماه دیگه باید برم مدرسه احححححححح دوزادهمم

تو مدرسه دوست داشتی؟

منم تو مدرسه خیلی مسخره ام میکنن به خاطر تیپ و شخصیتم ولی واسم واقعاً مهم نیست و تو این نه سال تحصیل حتی یک دونه دوست صمیمی هم نداشتم و همچنان برام مهم نیست

وقتی چیزی میگن هم در نهایت ارامش جوابشونو میدم 

نباید برات مهم باشه 

منم تو مدرسه خیلی مسخره ام میکنن به خاطر تیپ و شخصیتم ولی واسم واقعاً مهم نیست و تو این نه سال تحصیل ...

چند سالته؟

خوشبحالت کاش منم برام مهم نبود چطوری برات مهم نیست؟