2777
2789

اول از همه هرکسی که به این چیزا اعتقاد نداره لطفا محترمانه تاپیک رو ترک کنه و پارازیت نندازه👀🌹

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀

والا من تکنیک تسلا و 369 رو چندبار انجام دادم ولی نتیجه خاصی نگرفتم   اما هنوز امیدمو از دست ندادم کی میدونه شاید اشتباه انجام میدادم....

شمع تراپی، سوزوندن چوب دارچین یا کلا هرچیزی که به انرژی و قانون جذب مربوط میشه و ازش نتیجه گرفتین رو بریزین تو این تاپیک😁اگه پیج یا چنلی هم میشناسین معرفی کنید

✾✾✾✾✾✾✾✾✾✾✾✾✾✾✾✾✾✾✾✾✾✾✾✾✾✾✾✾

حس کردم همچین تاپیکی بین مادرشوهر و جاریاتون نیازه😀

شما تاحالا چی جذب کردین؟ 

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو به هر چی فکر کنی جذب میکنی چ خوب چ بد ،هر چه به سر آید به سرت خواهد آمد 

اینو بشدت قبول دارم

البته من برعکسم فقط چیز منفی جذب می کنم متاسفانه

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷  
من ی مثال کوچیک تعریف کنم.. بی ربط نیست ب این موضوع 

بله خوشحال میشم

وقتی فکر منفی میاد سراغتون باید دهنتون خاموش کنید یا از تکنیک بعدی ،بعدی استفاده کنید 

اینطور ک وقتی فکر منفی اومد هی تو ذهنتون بگید بعدی بعدی وبه یه مسله حال خوب کن فکر کنید حالتون تغییر وفکرتون مثبت خواهد شد

من قانون جذب خیلی باور دارم اولش خودم مسخره میکردم باور نمی‌کردم ی تکنیک ها انجام دادم دیدم حق وواقع ...

چه تکنیک هایی

ما در تونل باورهای خودمون هستیم

حالا باورهایی که خودآگاهن یا ناخودآگاه

روی باورها کار بشه تمامه 

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»

اولین ، بهترین و بالاترین منبع انرژی مثبت به نظر شما کیه یا چیه؟؟

جواب مشخصه: پروردگار

نتیجه: هر فعل ، عمل و رفتاری که شما رو به این منبع بی نهایت نزدیک کنه و بتونیم صفات پرودگار رو در خودمون پرورش بدیم قطعا روح و روان و جسم به سطح بهتر و بالاتری میرسه و از مضررات و به قولی انرژی های منفی دور میشه 

وگرنه چوب دارچین و شمع و عود و گل و هوای تازه و رنگهای آرامش بخش و موسیقی ملایم جزییات هستن