2821
2789
عنوان

دختر دارا بیاین😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 28 پست
با افتخار دوتا گل دختر دارم یه نفر از دو خانواده منتظر پسر نبود کلا معتقدیم بچه هدیه ی خداس درباره ه ...

عزیزم خداحفظشون کنه احسنت به شما😘❤

برای چیزی که می‌خوای تلاش کن نه آرزو ⭐🌿 دانشجوی دندانپزشکی❤👸

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شاید کفر باشه خدا منو ببخشه ولی حاضر نیستم بچه دار شم مگر دختر باشه پسر باشه شوتش میکنم 

تفکر شماهم مثل پسرپرستا خیلی چندشه ،ناشکری نکن 

هرچی خدا بهت هدیه داد فقط بگو سالم باشه و قدرشو بدون 

[QUOTE=269460703]من عاشق دخترمم البته بی توجه به احادیث،تو اونا حرفای جالبی در نمیاد😅[/QUOTE

عزیزم 😘❤ 

برای چیزی که می‌خوای تلاش کن نه آرزو ⭐🌿 دانشجوی دندانپزشکی❤👸
تفکر شماهم مثل پسرپرستا خیلی چندشه ،ناشکری نکن  هرچی خدا بهت هدیه داد فقط بگو سالم باشه و قدرش ...

گفتم ک واقن از پسر خوشم نمیاد علاقه ای ندارم پسر فقط دردسره ترجیحا بچه بار نمیشم ک بخام دچار همچین تفاوتی بشم

بسم الله. دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم و تلاش کردم خدایا هدیه هاتو از من نگیر♥️
گفتم ک واقن از پسر خوشم نمیاد علاقه ای ندارم پسر فقط دردسره ترجیحا بچه بار نمیشم ک بخام دچار همچین ت ...

هرکس تفکر خودشو داره من که دوتاشو دارم واقعااااا واقعااااا میگم هیییییچ فرقی نمیکنه هیییییچییییی ،اصلااااا مهم نیست جنسیت بچه چی باشه اگه زشتترین بچه دنیام باشه تو عااااشقشی چون مادرشی ، مهم اینه باادب و موافق باشه جنسیت مهم نیست 

عزیزدلم خداحفظشون کنه برات مامانی

سلام ببخشید شما دندان پزشک هستی؟ میتونم یه سوال ازتون بپرسم؟

یه مدت تعلیق...                                                                   توجه❌اسمم(یلدا) نیست چون شب یلدا اینجا عضو شدم گذاشتم(کاربر یلدایی) کاربری دست چند نفره😎