2777
2789

تصور میکنم گاز قطع باشه و بچه ها سردشون بشه و جونشون به خطر بیفته 

لطفا اگه بخاری اضافه روشنه خاموش کنید یا دمای بخاریا را کم کنید حداقل اونا یه گاز اندک داشته باشن گناه دارن 

خدا اجرتون بده

دیگران با ما آنگونه رفتار میکنند که ما به آنها اجازه داده ایم

اینکارو کردیم 🥺خدا کمک کنه گاز کم نیاد 

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من امروز کلا دمای آب و شوفاژ رو کمممم کردم .از دستم این بر اومد.

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲
من نگران زمستان سخت اروپام😅

نگران نباش اونا پهن گاو و مدفوع گربه دارن بسوزونن

🇮🇷❤️🇵🇸 تو رفتی وطن خونه ی غم نشه 🇮🇷 سر ما جلو هیچ کس خم نشه🇮🇷                                            خداحافظ ای شیری که با رفتنت کفتارها شادی کردند💔                                                          روزای خوبی که آرزوشو داشتم رسید خدایا شکرت😍✌️💪«إِنَّ الَّذِينَ يُحِبُّونَ أَنْ تَشِيعَ الْفَاحِشَةُ فِي الَّذِينَ آمَنُوا لَهُمْ عَذَابٌ أَلِيمٌ فِي الدُّنْيَا وَالْآخِرَةِ ...» همانا براى کسانى که دوست دارند زشتى‌ها در میان اهل‌ ایمان شایع گردد، در دنیا و آخرت عذاب دردناکى است. مراقب زبانت باش تا از نفرین دیگران نهراسی

گاز که نباید کم بیاد   اگه برق بود حالا یه چیزی

درسته مسولا کم کاری و بیخیالی کردن ولی الان تاوانشو نباید مردم پس بدن بهتره فعلن بفکر حل مساله باشیم عزیزم

خدا به داد تربت جام برسه میگن از دیشب قطع کردن خدا به سر شاهده غصه دارم براشون با بچه کوچیک چه می ...

منم ته دلم غصشون را میخورم ولی چیزی  از دستم نمیاد جز کم کردن بخاری 

خداروشکر ما هموطنها ب داد هم نیرسیم . زلزله بیاد خودمون کمک کنیم . کمبود اب باشه خودمون . کمبود گاز باشه خودمون . کمبود هر چی باشه خودمون هستیم . واقعا خودکفا شدیم . ب .... نیازی نیست . راحت باشن .