2777
2789
عنوان

بیاین کمکم کنید😭

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 22 پست
گلم نقشش اینه که نمیخوادامتحانت کنه اومده ازت سوءاستفاده کنه اخرسربگه بابام مامانم راضی نمیشن باازدو ...

میدونی ازدواج دومش میشد سنش ۳۰ بود ولی قبلا ازدواج کرده بود

پدرشم فوت شده بود تازه مادرشم با این بود 

مستقل بود یعنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی ازدواج دومش میشد سنش ۳۰ بود ولی قبلا ازدواج کرده بود پدرشم فوت شده بود تازه مادرشم با این بو ...

حتی اگه این شرایط روهم داشته باشه فک نمیکنی برای اینکه نیازجنسیشوتامین کنه اینکارمیکنه اخرسرمیگه بای اصلااگه واقعاقصدش نیت خیربودوزیادتحت فشارجنسیه حداقل میومدعقدت کنه اونوقت به نیازش فک میکرد

مردارودست کم نگیرهرکی اومده گفته بیاخونمون قبل عقدحتی قبل عروسی اخرش میگه بای توی عقدنمیشه بشون اعتم ...

ادم چیکار کنه پس با اینا؟

من الان ۲۷ سالمه تا کی ازدواج نکنم آخه چرا همش این چیزای عجیب برام پیش میاد

ادم چیکار کنه پس با اینا؟ من الان ۲۷ سالمه تا کی ازدواج نکنم آخه چرا همش این چیزای عجیب برام پیش می ...

گلم موقرباش هرکی ازاین راه میخوادبیادبراچیزای دیگه میادبرای ازدواج نمیادتوهمه اجتماعات حضورداشته باش ولی به هیچ مردی اجازه نده همچین درخواستی به توبده