2777
2789
عنوان

ازدواج دختر ۱۲ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 6549 بازدید | 162 پست
ببین عزیزم بهت برنخوره اینی که میگی آخرش دوتا بخیهس شانس اورده ازدواج نکرده یه عمر بدبخت شه. ولی درس ...

اره دختره خودش پشیمون میگه شانس اوردم عقد نکردم اخلاق و خانواده نداشت فقط مامانش خیلی ناراحته البته همه نمی دونن من اول در جریان بودم گفت

براشادی روح امواتم صلوات    

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به تربیت که اعتقاد داری؟ اگه الان از پسش برنیای چندسال دیگه هیچی جلودارش نیست  جای دعا و این ک ...

منم مقصر مادرمو میدونم 

ما گوشی رو ازش گرفته بودیم 

مجبورم کرد دوباره گوشی رو بهش برگردونم 

اون دخترای  ک .ص خلی که باهاش دوست شدن دیگه چی بودن

خل تر از دوست من 

تازه داستان همین جا تموم نشد 

دوهفته بعد از طلاق با این پسر 

خانوادهش برای اینکه نگن دخترمون مطلقه شد توسن کم 

با یه پسره دیگه عقد خوندن بین شون و زن اون شد 

شش ماه بعد رفتن ازمایش بدن و محضری کنن عقد رو 

فهمیدن اصلا خون هاشون بهم نمیخوره و پسره بیماری خونی داره و چند روز بعدش دوباره صیغه طلاق رو براش خوندن و....

چند سالی گذشت یه خواستگار خوب اومد براش 

اونم پسرمجرد بود باهم عقد شدن یکسالونیم گذشت که یواش یواش دوستم تو اواخر این عقد هی تابلو بازی در میاره که من هنوز دلم پیش شوهر اولمه و اون میخام و جنجال میشه و این پسره بهش خیانت میکنه از این هم طلاق میگیره 

و بعد از یکسال میره دوباره با همون شوهر اولش ازدواج می‌کنه

ولی فکر کن کی توی چندسال خوب شده که این بشه خلاصه که پسره دوباره شروع میکنه به کتک کاری و دختربازی و ...

ولی باهمین وضع عروسی میگیرن میرن خونه خودش 

و یکسال بعدحامله شد اما از کتک زیاد بچش توی چارماهگی سقط شد خلاصه که چندوقت بعد ازش جدا میشه باز برمیگرده پیش خانوادش.... و یه دختر توی سن ۲۱سالگی با چهار بار سابقه طلاق 

منم مقصر مادرمو میدونم  ما گوشی رو ازش گرفته بودیم  مجبورم کرد دوباره گوشی رو بهش برگردو ...

اجباری در کار نیست...

شما در قبال زندگی اون بچه مسئولید

پیش چندتا روانشناس برید 

چون رود که مجبور به پیمودن خویش است... آزاد و گرفتارم، آزاد و گرفتار //  در تلاش برای زیستن و امیدواری، در بی آبی، بی‌برقی، هوای آلوده و بیماری قلبی... 

اخه بچه دوازده ساله عشق و حال داره؟؟!!!!!!         به یه بزرگتر بگین بنشوند ...

مقصر مادرمه 

خیلی جلوش کوتاه اومده 

من نامزد بودم 

مامانم نمیزاشت همسرم بیاد ببینه منو 

حالا برعکس شده خیلی راحت گوشی رو داده دستش با پسره حرف میزنه

بخدا بردیمش

شاید جلسات درمانی طولانی مدت بخواد 

کوتاه نیاید

چون رود که مجبور به پیمودن خویش است... آزاد و گرفتارم، آزاد و گرفتار //  در تلاش برای زیستن و امیدواری، در بی آبی، بی‌برقی، هوای آلوده و بیماری قلبی... 

هست واقعا، یکی از زن عموهای من تو طایفه و اقوامشون اینجوریه، دخترو از 11 12 سالگی شوهر میدن، زیر 20 ...

اینا هم خانواده پسره دخترا تو سن ۱۲ یا ۱۳ازدواج میکنن 

الان یکی شون ۱۶سالشه دومی رو حاملست