2777
2789
عنوان

ازدواج دختر ۱۲ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 6549 بازدید | 162 پست

دوست من ۱۳سالگی زد به سرش 

اونم  همه ی فامیل اومدن که راضیش کنن کوتاه بیاد از خر شیطون همه کار براش کردن 

از اخر نامه نوشت فرار میکنم 

پدر مادر ناچار شدن 

عقدشون کردن 

پسره کثیف ترین آدم روی زمین بود دوهفته بعد از عقد خودشو نشون داد 

یکسره دوستمو کتک میزد یکسره دعوا و فحش مدااااام دختر بازی با بقیه دخترای محل یکسال بیشتر طول نکشید طلاق گرفتن

و دختره چهارده سال با بدن تیکه تیکه شدن از کتک برگشت خونه باباش و...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خواهرت کمبود نقش مرد تو زندگیش داره خلا احساس میکنه اتفاقا بزرگ هم بشه میگه من بچه بودم شماها چرا گذاشتین ازدواج کنم چون الانشم بچه پرروییه بزارین نامزد کنن زیر نظر خونواده ملاقات کنن اصلا تنها نرن همیشه مامانتون باهاشون باشه حتما از خونواده خودتون چون خونواده داماد قابل اعتماد نیست واسشونم مهم نیست دختر بلایی سرش بیاد.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
اره الانم در ارتباطن

می‌گید زورتون نمی‌رسه در حالی که اون موقعی که باید جلوی دوستی عاطفی ی دختر ابتدایی با پسر رو می‌گرفتید نگرفتید...

بیشتر از خواهرت، تقصیر خانواده‌ست...

دیره ولی ببرید پیش روانشناس جلسات رو ادامه بده 

چون رود که مجبور به پیمودن خویش است... آزاد و گرفتارم، آزاد و گرفتار //  در تلاش برای زیستن و امیدواری، در بی آبی، بی‌برقی، هوای آلوده و بیماری قلبی...