2777
2789
عنوان

میخام برم سونوبعد شکمم خیلی موداره

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 33 پست
منم امروز رفتم سونو گفت کیست داری تنبلی تخمدان هم داری تازه گف تواین سونویه چیزی نشون داده ک حتمابای ...

عزیزم ان شاءالله ک مشکلی نیست

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نزن من زیر ناف زدم کلفت و سیاه شدن اما بقیه شکمم را نمیزنم هیچوقت چون الان نازکه و خاب داره اگه کلفت شه اذیت میکنه.یه دیقه نگاه کنه مو داره چیه مگه

برای سلامتی تو دلی ام یه صلوات مهمونم کن لطفا
منم امروز رفتم سونو گفت کیست داری تنبلی تخمدان هم داری تازه گف تواین سونویه چیزی نشون داده ک حتمابای ...

خخخ دیگ فکر پشم شکمت نبودی ها😄😄منم قراراه پنجشنبه برم سونوکامل شکم ولگن ببین قراره من چقد بپوکم😄سنگ کلیه صددصد روشاخشه تابقیه چیزا کبدو معده و رحم وتخمدان ومثانه واوه اوه تازه سونوسینم باید برم یجا دیگ زیربغلم دردمیکنه

نزن من زیر ناف زدم کلفت و سیاه شدن اما بقیه شکمم را نمیزنم هیچوقت چون الان نازکه و خاب داره اگه کلفت ...

هوووف شده یه معضل برام

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
زیاد نیست انگار حساسی.اون‌چیکار ب موهات داره

یه ذره با قیچی کوتاه کردم بعدش دوجا ازشکمم بریدم تو عکس معلومه🥲

یه ذره با قیچی کوتاه کردم بعدش دوجا ازشکمم بریدم تو عکس معلومه🥲

خیلی دلم میخاد لیزر برم فقط و فقط بخاطر عوارضش میترسم.

میگن عوارض نداره ولی واقعا میترسم داشته باشه.هنوز علم تشخیصش نداده باشه

من برا شوهرم ک شریک جنسی منه نمیزنم دکتر سنو کی باشه

منم نمیزنم شوهرم مشکلی نداره ولی خب روم نمیشه

خیلی دلم میخاد لیزر برم فقط و فقط بخاطر عوارضش میترسم. میگن عوارض نداره ولی واقعا میترسم داشته باشه ...

من فعلا شرایطش ندارم 

حداقل یه بچه دنیا بیارم بعدش