شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم یکی دارم واسه دومی اقدامم ولی هنوز حامله نشدم خیلی دلم میخواد دخترکم خیلی اصرار که من یه آبجی یا داداشی میخوام این ماه سرخود میخوام لتروزول بخورم شنیدم خیلیا نتیجه گرفتن
اگر تا دوسال دیگه خونه بخریم و سلامتیمون وضع مالیمون طوری باشه که ی دونه دیگرم ساپورت کنیم صددرصد میارم چون سنم بالاست دوسال دیگه نهایتا بیارم بعدش ریسکش خیلی بالا میره
بستگی به شرایط و حال و حوصله و اعصاب خودت داره عزیزم من آره بچه دوم هم باردار هستم دخترم ۲ سال و ۳ ماهشه الانم ۴ ماه و نیمه باردارم دوست داشتم دوتا بچه داشته باشم با هم بزرگ بشند از دیدنشون ذوق کنم و بزرگ شدنشونو ببینم
ببین فقط نذار از این فاصله بیشتر شه چون اینجور دوتا تک فرزند میشن.
من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:) ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏
شوهرت میخواد حتما بیار به ایدئولوژی های اینجافکرنکن
دقیقا اینجا همه میگن بچه ایف و پیف...
ولی اکثرا شرایطشو ندارن ک نمیارن. به اوناام ک شرایطشو دارن، میگن نیارید دنیا جای قشنگی نیست.
شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
نمیدونم یه ترسی دارم حوصله ی بچه داری رو ندارم آخه ولی همسرم خیلی اصرار داره
توان گرفتن پرستار رو داری؟
به هر حال یدونه هم ظلمه به بچه مخصوصا وقتی ما پدر و مادر ها پیر بشیم
من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:) ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏