من دو سال پیش واسه یه کاری توبه کردم و بخاطر اطمینان به خدا قول دادم اگه این کارو کردم یه بلایی سر خودم یا عزیزام بیار میدونم بی عقل بودم ولی الان اصلا انگار خودم نبودم دوباره مرتکب اونگناه شدن دارم میمیرم از پشیمانی و استرس توروخدا یه چیزی بگید آروم شم😰
امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭 ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید. https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403
اگه حق الله هست توبه کن و ادامه نده، اگه حق الناس هست، جبرانش کن، عذرخواهی کن
اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمیام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم سادهلوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم
دوما خدا نعوذبالله هم سطح و همفکر ما نیست .خیلی کریم و رحمان و بخشندس.اگه میتونی بازم استغفار کن مجدد توبه کن ولی دیگه درخواست بلا نکن در صورت توبه شکستن .