2777
2789
دخترم یک سال و هشت ماهشه. پاهاش یکم سوخته بود دو ساعته پوشکش نکردم. تو این دو ساعت هر پنج دقیقه یک بار ادرار میکنه. دو ماه پیش هم بازش گذاشتم همینطوری بود. همه بچه ها همینن یا بچه من تکرر ادرار داره ؟
در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
شاید سردیش شده

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چاره ای ندارم. چیزی پهن کردم رو. فرشا. ولی میخوام بدم بشورن از کجا بفهمم سردی کرده؟
در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
کالاندولا خیلی خوبه ما که تاثیرشو دیدیم میگم
همیشه توبدترین شرایط به این فکر کن🤔 میتونست بدتر از این شه😲😲 بعد به این نتیجه میرسی که خدا زیر نظرت داره و میبینت.😗..اینطوری غم به دلت نمیاد😊...خدااااایا شکرت که خونم دود نشد بره هوا😥😥.....خدا جونم توکل کردم فقط فقط به خودت و توسل به ائمه😍😍😍
پماد زینک اکساید میزنم . ولی همین که پوشکش میکنم گریه میکنه که بازش کنم.
ممنون از همه که راهنمایی کردن به نظرتون واسه ادرار زیاد کردنش لازم نیست ببرمش دکتر؟
پماد کالاندولا بزن و ببندش. اخه الان تسلطی روی ادرارش نداره. بازم با دکتر مشورت کنی ضرر نداره. یکم نبات داغ بهش بده ببین بازم اینجوریه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

پهلوهاشو با ی پارچه یا روسرس نخی چند ساعت ببند بزار گرم بمونه شاید به کلیهدش سرما خورده زود زود ادرار میکنه پسر منم چند روز پیش اینطوری شده بود چند ساعت بستم خوب شد
همیشه توبدترین شرایط به این فکر کن🤔 میتونست بدتر از این شه😲😲 بعد به این نتیجه میرسی که خدا زیر نظرت داره و میبینت.😗..اینطوری غم به دلت نمیاد😊...خدااااایا شکرت که خونم دود نشد بره هوا😥😥.....خدا جونم توکل کردم فقط فقط به خودت و توسل به ائمه😍😍😍
روسری