2777
2789

عزیزان من وقتی تصویری میخوام حرف بزنم صدا از هنذفیری میره بیرون ینی  صدا از هنذفیری نمیاد 

هنذفیری هم درسته 

راه حلی هست

چیکار کنم؟

گر طُ شوی گناه من.........! توبه نمیکنم ز طُ♡:)))))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هندزفری 🌚💔

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 
من سیمکارت دوستمو گذاشتم رو گوشیم مخاطباش قاطی مخاطبام شد اونم مخاطبای منو داره تو روبیکا ؟ 😣😣

من یه بار خط شوهرمو گذاشتم و سریع دراوردم از گوشیم حالا هی پیام میاد اصغر نجار به روبیکا پیوست.  علی گازائیل به روبیکا پیوست.  

من یه بار خط شوهرمو گذاشتم و سریع دراوردم از گوشیم حالا هی پیام میاد اصغر نجار به روبیکا پیوست.  ...

😀😀😀

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد