2777
2789
برا شب سنگین میست؟ 

هوا برفیه رژیم داریم فقط نونو سیب زمینیشو میخوریم

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی هست نشنیدم

سیرابی رو که از قبل حسابی پاک کردم و شستم رو چرخ می کنم با یکم دنبه هم چرخ می کنم و با پیاز و نمک و زرد چوبه و ادویه دلخواه با دو لیوان آب میزارم بپزه آبش که تقریبا کشیده شد توش جعفری خرد شده میریزم و میزارم کامل آبش کشیده بشه یکی دو قاشق روغن اضافه می کنم و سرخش می کنم.با نارنج سرو می شه

منم تاس کباب درست کردم

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»🌿  رَبِّ هَبْ لي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَميعُ الدُّعاءِ.🌷🤗دوست عزیز نینی سایتی، اگر چشمت به امضام خورد ممنون میشم برای نی نی دارشدنم یه صلوات مهمونم کنی .....خدایاشکرت بعدازکلی سختی و5سال انتظار بلاخره در تاریخ 1401/12/1بی بی چک و آزمایش خون بارداریم مثبت شدومنم طعم شیرین مادری رومیچشم خدایا به تمام دوستان نی نی سایتم که مثل من در آرزوی فرزندهستن فرزندی صالح عطا کن هزاران هزار بار خدایاشکرت😍😍😍🥺🥺🥺😘😘😘
شماکدوچطوری میپزی گلم

کدو تیکه کوچیک میکنم.توقابلمه میچینم روهم..نصف ظرف آب میریزم بپزه..وسطهای پخت چندتاتیکه نبات ویکمم شکرمیریرم.بازدرشومیزارم.تاابش کامل کشیده بشه😋

سیرابی رو که از قبل حسابی پاک کردم و شستم رو چرخ می کنم با یکم دنبه هم چرخ می کنم و با پیاز و نمک و ...

چقدر طول میکشه بپزه؟

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....