2777
2789
عنوان

سرم مژه سریتا

35 بازدید | 4 پست

دوستانی ک استفاده کردین

تا اخر عمر هرشب باید استفاده کرد؟😂بعد دوره اول ی شب درمیون استفاده کنیم نمیریزه؟

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
بله 😂😂😂 تازه به طور مساوی باید بزنی 

یعنی چی مساوی🤔اخه تو بروشورش نوشته بود بعد ی دوره مصرف ی شب در میون ایا باید زد😕😂

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یعنی چی مساوی🤔اخه تو بروشورش نوشته بود بعد ی دوره مصرف ی شب در میون ایا باید زد😕😂

ینی همون اندازه که به یع ور میزنی اونورم همون اندازه بزنی 

هر وقت به قدر کافی رنج بکشی متقاعد میشی که      << خودخواهی >> عیب نیست؛ نتیجه گذشت های بیهوده‌ست
ینی همون اندازه که به یع ور میزنی اونورم همون اندازه بزنی 

ای بابا پس تا اخر عمر باید بزنم

مرسی از کمکت گل