2777
2789
عنوان

سردی مرد

1630 بازدید | 51 پست

دوستان لطفا راهنمایی کنید

یک مدت فکرم درگیره این موضوعه 

برای زن و شوهی که ۸ سال ازدواج کردند را ب طه هفته ای یکبار و گاها دوبار از طرف مرد نرمال و طبیعیه یا کمه ؟ چجوری میشه می ل ج نسی مرد رو افزایش داد اگر کمه هفته ای یکبار 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان خیلی ها این مشکلو دارن

خیلی تو نی نی سایت میبینم

البته برعکسشم هست که خانومه میاد میگه از رابطه جنسی زیاد خسته شدم🤦🏻‍♀️ ملت خوشی زده زیر دلشون

من تو حسرتشم که یه بار شوهرم صورتم یا لبامو ببوسه😔

ن باباخیلیم خوبه.. 

اخه تو همین سایت که یکم تحقیق کردم دیدم همه میگن هفته ای ۳ تا ۴ بار بخاطر همین حس کردم ما خیلی سردیم و ی مدته دائم با همسرم بداخلاقی میکردم

الان خیلی ها این مشکلو دارن خیلی تو نی نی سایت میبینم البته برعکسشم هست که خانومه میاد میگه از راب ...

منم تو حسرتم اجی   بیا بغلم 

هنوز اون هدیه ارو دارم که گفتی بسوزونش که یاد من نیافتی 😔😔 هنوز اون شاخه گل ها تو اتاقه.  منم  یادت میافتم اتفاقا😔😔 

نه عزیزم کم نیست زیادم نیست طبیعیه،اگه دوسال اول زندگی باشه غیرطبیعیه،الان بااین شرایط آقایون آرامش قبلاروندارن واین خیلی تاثیرداره،وموردمهم دیگه تغذیست سعی کن چیزای گرمونه بهش بدی،خیلی تاثیرداره.

با عذرخواهی از استارتر

دوستان میشه لطف کنین دوتا تاپیک آخرم رو گزارش بزنین؟ دوستانی که گزارش زدن لایک کنن صلوات بفرستم به نیتشون

هفتادیم...تا وقتی مخاطبم نیستی ریپ نزن دوست عزیز/  خواستند ما را دفن کنند، دریغ از این که ما بذر بودیم/خودت باش...کسی هم خوشش نیامد؛ نیامد...اینجا کارخانه مجسمه سازی نیست/ به خودت کمی اهمیت بده! وگرنه لابه‌لای زندگی از بین می‌روی و هیچکس هم نمی‌فهمد...