2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا دیگه خوشحال نیستم

250 بازدید | 26 پست

من ۸ سال جدا شدم سختی کشیدم و اینکه خوب بالا و پایین زیاذ داشتم الان تا حدودی به خواسته هام رسیدم ولی اصلا خوشحال نیستم تنهام ی آدم درست ی ازدواج خوب. نیست برام روحیم خسته شده مادرم و خواهرام اصلا بگین ی حالی بپرسن نه مگر همو بیینم کلا حس میکنم پرت شدم توی این دنیای بی درو پیکر  ۶ ماه رفتم سرکار الان اومدن بخاطر کمبود بودجه گزینش میکنن حسابی نیست  خلاصه نا امید شدم حس و حال اصلا ندارم نمیدونم جرا دلم  شاد نبست انگار توی این دنیا وجود ندارم اصلا وجودم مهم نیست برای کسی. ی حال. ی دل خوشگلی از خانوادم ندارم خونه مادرم همش غر میزنه مریضه خواهرام هم دو تاشون با خودشون هستن با من اصلا خسته شدم

کسیکه نگاهت را نمی فهمد توضیحهای طولانیت را نخواهد فهمید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همش تنهام مادرم همش مریض و غر میزنه از قبل هم همین بود دیگه دوستش ندارم چون از قبل خیلی اذیت شدم از خواهرام هم خوشم نمیاد سر زندگی خودشون نمیگن من هم ادمم اصلا ی حالی ی قوت قلب دیگه از خانوادم هم گریزون هستم 

اگر من بیفتم هیچ کسی به دادم نمیرسه مگر برم خونه مادرم اونجا بنالم از تنهایی از بیکسیم از اینکه اقبال نداشتم ناراحتم 

حرف بزنم ناشکری کردم ولی دلم گرفته خسته شدم دیکه از بس غر شنیدم از مادرم از بی مهری خواهرام از تنهایم از این جامعه از کار مه یروز هست یروز عمرمو میخوان از اینکه همش منت بکشی