2777
2789
عنوان

توروخدا بگید جای جوشم میره؟؟

156 بازدید | 10 پست

من دوساله یه جوش زیرپوستی خیلی بد دارم که هیچوقت هم بهش دست نزدم

هی بزرگ و بزرگ شد و مثل یه دمل پوستی موند رو لپم، کلی پماد و... زدم تا بالاخره یه روزنه سرش پیدا شد، منم دیگه دلو زدم به دریا و تخلیه اش کردم و کلیییی چرک سفید و زرد ازش درومد ولی قشنگ خالی شد، اخه دیگه اعصاب برام نذاشته بود دوسال بود نه تغییری میکرد نه چیزی، حالا بنظرتون کار درستی کردم؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میبردی تو همون دو سال به جای تحمل کردنش دکتر برات تخلیه میکرد و دارو هم میداد برا جاش 

الان اگه تروتینویین پیدا کردی استفاده کن و بزن جاش میره 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

هیچوقت هیچ جوشیو نترکون حتی دستشم نزن.پوست نمیتونه خودشو ترمیم کنه یا لک میفته یا گود میشه جاشو با الکل ضد عفونی کن و ضدافتاب یادت نره.یه کرم ترمیمم کنندم بگیر بزن تا شانس اسکار بیاد پایین.

هیچوقت هیچ جوشیو نترکون حتی دستشم نزن.پوست نمیتونه خودشو ترمیم کنه یا لک میفته یا گود میشه جاشو با ا ...

یه کرم ساین اسکین2دارم و بهش زدم، برای جوشای حاد نقطه ای استفاده میشه، بنظرت همین کرم خوبه؟ 

یه کرم ساین اسکین2دارم و بهش زدم، برای جوشای حاد نقطه ای استفاده میشه، بنظرت همین کرم خوبه؟ 

ترمیم کنندس؟

اگه اره خوبه.یخ هم برای کاهش التهاب خوبه 

لایه بردارو هر چیز تحریک کننده ای فعلا استفاده نکن التهاب بیشتر میشه.