2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از روی عکس هم بگن درست نیست  باید از سونوگرافیست میپرسیدی

سونگرافیست  وقتی سونو تموم شد چاپ کرد گفتم جنسیت چی بود گف احتمالن پسر ولی من حس میکنم دختره

سونگرافیست  وقتی سونو تموم شد چاپ کرد گفتم جنسیت چی بود گف احتمالن پسر ولی من حس میکنم دختره

عزیز جان اون حتما بین پاهاش رو دیده دیگه

اگه احتمال پسر داده خیلی کم ممکنه که اشتباه باشه

فَاللّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمين
به نظر دختر میاد .اما خب انشاءالله هر چی دوست داری و صلاحته خدا بهت ببخشه.دختر رحمته و پسر نعمت هر د ...

خدا از دهنت بشنوه یه پسر دارم قلبن عاشق دخترم هر دو نعمت خدان اگه خدا نظر کرده باشه دختر باشه حس میکنم دنیا ماله منه 😍😍😍😍

عزیز جان اون حتما بین پاهاش رو دیده دیگه اگه احتمال پسر داده خیلی کم ممکنه که اشتباه باشه

از رو عکسای که دیدم برا سونو پایین تنه ش به دختر میخوره فک کنم از رو جمجمه گفته یا همینطور الکی گفته یه چیزی گفته باشم اکتفا کرده

بچه ها من چهارشنبه شب یه خواب دیدم یه ماهی خندون از بدنم خارج شد و تعبییرشو خوندم یعنی صاخب دختر میشم تا حالا چنین خوابی ندیدم و برام تعجب اور بود بنظرتون خواب میتونه چیزی ثابت کنع یا الکین؟

از رو عکسای که دیدم برا سونو پایین تنه ش به دختر میخوره فک کنم از رو جمجمه گفته یا همینطور الکی گفته ...

اگه جای معتبر رفته باشی درست میگن معمولا 

انشالله جنسیت دلخواهت باشه

فَاللّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمين