من دوسال پیش با دوستم گرفتیم راضی نبودم و سال کنکورم هم استفاده نکردم
تاریخ دوباره تکرار خواهدشد 🖤🪐«یه عدد دانشجوی مهندسی 🥰 کاربری قبلیم تعلیق شد کاربری جدیدم اینه 💕تورک هستم♥️عاشق کتاب 🌖».تاریخ عضویت من در سایت=25/6/1402 آقایون لطفاً درخواست دوستی ندین❌
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بله فقط برای مباحثی که از قبل بلدی خوبه برای مطالب جدید که میخوای یادگیری اصلا جالب نبود من اومد شیمی استوکیومتری رو نگاه کردم قسم میخورم با روشی که گفته شد نتونستم تست های خیلی سبز رو حل کنم آخر با روش کتاب و با کمک پاسخنامه حل کردم
تاریخ دوباره تکرار خواهدشد 🖤🪐«یه عدد دانشجوی مهندسی 🥰 کاربری قبلیم تعلیق شد کاربری جدیدم اینه 💕تورک هستم♥️عاشق کتاب 🌖».تاریخ عضویت من در سایت=25/6/1402 آقایون لطفاً درخواست دوستی ندین❌
چطور راضی نبودین یعنی؟ کلشو خریدین؟ نمیفروشین؟ فیزیک میخوام فقط
همه رو گرفتم از حرص خودم گرفتم بردم انداختم آشغالی اگر بدونی مادرم چه قدر دعوام کرد 😢
ببین من خودم تک بچه م بعد پول که تو جیب من نمیره ولی خداییش بردم همه رو ریختم سطل زباله سر کوچه با گریه که پولم حروم شد حتی جوری بود که من و دوستم فقط شماره خودمون دادیم به پدر و مادرمون هم زنگ زدن اصلا معلوم نیست چیهستن
اره پرستاری میخواستم از اول همون سال اول با این که نامزد هم کردم قبول شدم خودت تا میتونی کتاب کار ات رو تمرین کن