2777
2789
عنوان

توی تاریخ خوندم جیران از ناصرالدین شاه ۴تا پسر میاره!!

| مشاهده متن کامل بحث + 2386 بازدید | 54 پست
سر بچه دومش اون ستاره رو صیغه ای میکنه جیرانو عقد میکنه بعد معین میمیره پسر جیرانو ولیعهد میکنه ۶ماه ...

چه جالب، پس عقدش میکنه، بیچاره بچهاش که قربانی قدرطلبی یه عده شدن

لطفا به چیزایی که خودت هیچ نقشی تو به دست آوردنشون نداشتی افتخار نکن! مثل: چهره، قد، رنگ چشم، ماه تولد، ثروت خانوادگی... به شعورت افتخار کن، به تعداد کتابایی که خوندی،اصالت، مهربونی، انسانیت...❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واقعا؟ من خوندم که قصدشو داشته ولی فکر کردم نکرده این کارو، زیاد باهم نبودن فک کنم هفت هشت سال

چون میخواسته حتما بچه جیران ولیعهد شه و طبق قانون فقط پسرای زنای عقدی میتونستن ولیعهد شن ستاره رو طلاق میده جیرانو میگیره.به فیلمش نگاه نکن جیرانم کم خون به جیگر این و اون نکرده😂

چون میخواسته حتما بچه جیران ولیعهد شه و طبق قانون فقط پسرای زنای عقدی میتونستن ولیعهد شن ستاره رو طل ...

من یه جا خوندم جیران اصن زیبام نبوده حتی اثر سالک روی گونش بوده والا همشون اهل جادو جنبل بودن به نظرم😂

لطفا به چیزایی که خودت هیچ نقشی تو به دست آوردنشون نداشتی افتخار نکن! مثل: چهره، قد، رنگ چشم، ماه تولد، ثروت خانوادگی... به شعورت افتخار کن، به تعداد کتابایی که خوندی،اصالت، مهربونی، انسانیت...❤
اکثر بچه های ناصرالدین شاهو کشتن، مث پسر ستاره بچه های جیران و بچه ی گلین و بچه ی تاجی رو هم میکشن

چه زندگی مضخرفی، خود ناصرم با توطئه ملک جهان شاه شد. 

ولیعهد میشه هنوز باباش زنده بوده پادشاه نشده که

نه مثل اینکه ناصرالدین شاه دیگه همه چیو میسپاره به اون که خودش باشه و پادشاهی اونو ببینه

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...
کی جیران چ خیانتی 

بله خدیجه تجریشی 

جیران خانوم 

می‌فهمه که صدراعظمی که به جای امیر کبیر آمده جاسوس انگلیس هاست و اونا اینا آوردن و مدارک و اسنادش را از صندوقچه اش پیدا می‌کنه که حتی باب گیری و بهائیت را که امیر کبیر متوقف کرده بود میخواد دوباره رواج بده اما از این کارها اتو میگیره به نفع خودش 

و صدراعظم را تهدید می‌کنه اگر شاه را راضی نکنه که خودش ملکه و پسرش ولیعهد بشه مدارک را رو می‌کنه پیش شاه 

و حکمش صدر صد اعدام بوده 

صدراعظم هم مجبور میشه قبول کنه و همین کار را می‌کنه .

واقعیت تاریخ اینه 

آقا یه چیزی میدانستید سیاوش ماهیت تاریخی نداشته فقط برای اینکه روال سریال جذاب باشه و تهیه کننده اش حسن فتحی  پسرش رو داخل نقش سیاوش میزاره 

البته درسته تحریف شده یه ذره سریال ولی خیلی قشنگه آخرشم مظفر شکوه به پادشاهی میره خیلی غم ناکه

بله خدیجه تجریشی  جیران خانوم  می‌فهمه که صدراعظمی که به جای امیر کبیر آمده جاسوس انگلیس ...

در واقع با این خیانت به کشور میشه ملکه و پسرش ولیعهد اما به یه هفته کارش نمیشه 

به کی؟؟ بچه های جیران ک همه زیر۵_۶سال مردن

من تو یوتوب دیدم صبر کن لینکشو پیدا کنم برات بزارم

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...