2777
2789
عنوان

توی تاریخ خوندم جیران از ناصرالدین شاه ۴تا پسر میاره!!

| مشاهده متن کامل بحث + 2386 بازدید | 54 پست

به پشماش فک کن حالت بهتر میشه😂😂😂😂

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ناصر چه کردی با سوگولیت

دست تقدیر بود

در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara   naser.ir مراجعه فرمایید.                                                      پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم        ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا   ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است                                                                بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.
تسلیت😞😂🤍

😅

در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara   naser.ir مراجعه فرمایید.                                                      پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم        ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا   ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است                                                                بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.
طلاق داده دیگه..ستاره رو طلاق میده جیرانو عقد میکنه

واقعا؟ من خوندم که قصدشو داشته ولی فکر کردم نکرده این کارو، زیاد باهم نبودن فک کنم هفت هشت سال

لطفا به چیزایی که خودت هیچ نقشی تو به دست آوردنشون نداشتی افتخار نکن! مثل: چهره، قد، رنگ چشم، ماه تولد، ثروت خانوادگی... به شعورت افتخار کن، به تعداد کتابایی که خوندی،اصالت، مهربونی، انسانیت...❤
راست میگویی😔(ها جون عمت😐)

باید دستور پیگیری بدهم

تو تاریخ که ننوشتن ولی من میگم قطعا بچهاشو میکشتن اخه چه دلیلی داره هر چارتاشون بمیرن، چون شاه خیلی ...

سر بچه دومش اون ستاره رو صیغه ای میکنه جیرانو عقد میکنه بعد معین میمیره پسر جیرانو ولیعهد میکنه ۶ماه بعدش پسر جیرانم میمیره

واقعا؟ من خوندم که قصدشو داشته ولی فکر کردم نکرده این کارو، زیاد باهم نبودن فک کنم هفت هشت سال

خپد ستاره یه جورایی خییللی راضی بوده به جدایی اما بعد از طلاق دوباره برمیگرده حرمسرا صیغه آیی میشه به خاطر حرف و حدیث ها پشت سرش

قبله عالم خودت بگو چی شد؟

خودم هم میگویم توطئه ای در کار بوده