2777
2789
عنوان

دختر بور قشنگه بنظرتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2412 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما تو کلاسمون یه دختر داشتیم ، پوستش سفید ، موهاش بور خیلی خوشرنگ ، دماغ کوچیک ولی نمیدونم چرا به دل ...

اره دقیقا  منم همچین آدمایی دیدم با همین نظز...ولی رنگ موی بور خیلی قشنگه  کلا بازم سلیقه ها فرق داره ولی منم با این موافقم  نا حدودی 

همه پسندترین ترکیب پوست سفید و چشم و ابروی مشکلیه. چه توی ادبیات کهن فارسی و خارجی و چه توی انتخاب ...

اره سفید چش ابرو مشکی خیلی خوشگله بنظرم .... و سبزه چش رنگی بنظر من اینا جذابیت خوبی دارن تو دید خیلیا 

من بورم تنها خوبی که بوری داره اینه که صورت اصلا مو نداره یا اگه داشته باشه پشمه خیلی کمرنگ ابرو ها بور و مثل اینکه وسط شوند گرفته باشی و مژه هات بی رنگن و همینا باعث میشه که صورت بی روحی داشته باشی که واقعا عذاب اوره وقتی یه ریمل میزنم رسما عوض میشم

من بورم تنها خوبی که بوری داره اینه که صورت اصلا مو نداره یا اگه داشته باشه پشمه خیلی کمرنگ ابرو ها ...

اینم خیلی خوبه گ پوستتون  همیشه تمیز ب نظر میاد  و سفیده و نیازی ب کرم خاصی ندارید 

اینم خیلی خوبه گ پوستتون  همیشه تمیز ب نظر میاد  و سفیده و نیازی ب کرم خاصی ندارید&n ...

درسته فقط میشه از همین راضی بود وگرنه مژه هام اصلا مشخص نیست و ظاهرمو بی روح کرده این رنگ 

من خودم گندمی ام موهام خرماییه خواهرم سفیده سفیددد ولی موهاشو ابروهاش  مشکیه 

همش بهش میگم برو سولار یه ذره رنگو رو بگیری رنگ دانه نداری انقد سفیدی 

هرکی یه نظری داره ولی به نظر من پوست خیلی سفید چندشه یه جوریه من خوشم نمیاد اصلا