2777
2789

پدر من فقط یکبار منو زد اونم سر اینکه سوتفاهمی پیش اومده بود که فکر میکرد من درگیر پخش مواد توی مدرسمون شده بودم(داستانش واقعا مفصله و مدرسمون آشغال بود عملا) و بعدش که مشخص شد من هیچ ارتباطی نداشتم عذرخواهی کرد و همیشه پشتم بوده و هست

به نظر من پدر و مادر حق زدن بچشونو ندارن مگه اینکه بفهمن رفتاراش داره به کسی آسیب میزنه مثل همین جریان خودم که تعریف کردم

زمان ابتدایی سه نفر بودن که به من قلدری میکردن و زنگای تفریح هرجا گیرم میوردن منو میزدن و من هیچکاری نمیتونستم بکنم و صدامم در نمیومد بچه بودم. تا ۶ ماه ادامه داشت این رفتار.‌. اخرش که پدر و مادرم فهمیدن رفتن به ننه باباهاشون و مدرسه گفتن

و مادر پدراشون نه تنها خم به ابرو نیووردن و دعواشون هم نکردن بلکه حق به جانب وایسادن و گفتن بچمون تو سن خاصیه...

لعنت به پدر و مادری که میبینن بچشون به بقیه آسیب میزنه و با دیدگاه تنبیه نکردنشون میرن جلو... 

بله حق ندارن همینجوری الکی بزنن ولی وقتی بحث سر این چیزا میشه باید بزنن. نه به عنوان اینکه پدر و مادرشن صرفا. به خاطر اینکه انسانیت رو حفظ کنن

توی فیلم شبی که ماه کامل شد دیدیم که پدر و مادر عبدالمالک ریگی با اینکه مخافلش بودن ولی هیچی نمیگفتن و کنارش بودن... ریگی هزاران نفر رو قتل عام کرد درحالی که پدر و مادرش که بهش نزدیک بودن میتونستن بکشنش و جون کلی بیگناه رو نجات بدن اما نکردن...

ادم نه باید از اینور بوم بیوفته نه از اونور بوم که به اسم تربیت بچشو بزنه

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤