2777
2789

✨ امام زمان( عج)✨

اکْثِرُواالدُّعاءَ بِتَعْجیلِ الْفَرَجِ، فَإنَّ ذلِکَ فَرَجَکُمْ.

فرمود: برای تعجیل ظهور من - در هر موقعیّت مناسبی - بسیار دعا کنید که در آن فرج و حلّ مشکلات شما خواهد بود.

✅ اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلّیِکَ الفرج ✅

میشه لطفا برای سلامتی و ظهور حضرت مهدی عج یه صلوات بفرستی🌹 ❣ الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ ❣💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک💚      «سلاما على قلبُ يتألمَ قبلُ المنامِ ويبكيُ بكاءَ العالمُ ولمِ يشعرَ بهِ احدُ.»سلام بر قلبی که قبل از خواب درد می‌کشد و به وسعت دنیا می‌گرید و کسی آن را احساس نمی‌کند...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوست من اگه واقعا براتون مهمه میتونید برید دنبالش و تحقیق کنید خیلی مسائل مهمی رو دریافت میکنید ...

از کجا تحقیق کنم

اگه جنبه نداری و عقده ای هستی بامن هم کلام نشو کاربر نامحترم😏 رو عصابم راه نرید 🗡❌یه عقل دارم شا نداره👀✨
سلام دوست من اگه واقعا براتون مهمه میتونید برید دنبالش و تحقیق کنید خیلی مسائل مهمی رو دریافت میکنید ...

سلام علیک

اگه جنبه نداری و عقده ای هستی بامن هم کلام نشو کاربر نامحترم😏 رو عصابم راه نرید 🗡❌یه عقل دارم شا نداره👀✨
کجا فرمودن؟ 

فرمود: از خدا بترسید و تسلیم ما باشید، و امور خود را به ما واگذار کنید، چون وظیفه ما است که شما را بی نیاز و سیراب نمائیم همان طوری که ورود شما بر چشمه معرفت به وسیله ما می باشد; و سعی نمائید به دنبال کشف آنچه از شما پنهان شده است نباشید. 

فرمود: از خدا بترسید و تسلیم ما باشید، و امور خود را به ما واگذار کنید، چون وظیفه ما است که شما را ب ...

این الان چه آیه هس؟  از کجاست 

برام روشن کنید 🌿