دخترم یکماهه مریضه همش دکتر دکتر ..کامل خوب نمیشه ی ماهه دارو میخوره دیگه دلم براش میسوزه الان ک داره کمی بهتر میشه میگه دل درد دارم فقط ۳ سال ونیمشه ...خودمم از اون بذارم دوبار دکتر رفتم سرفه شدید و گلودرد مثل تیغ لعنتی صدسال آمپول زدم خوب نمیشه خدایا خودت کمک کن من دیگه رد دادم انواع و اقسام دارو گیاهی و دم نوش و عسل عناب پونه نعنا و آب هویج و سیب هرچی فک کنین دادم اخه من چیکار کنم خیلی داغونم😭😭😭😭😭
دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲
در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اسفند دود کن ..یه تخم مرغ دور سر خودت و بچتو همسرت و کل خونه بچرخون و بکوب بیرون به زمین..جایی که زی ...
بخدا از اون شب یلدا ک من بعد ۶ سال گرفتم اینجوری شدم کاش عکس رو پروفایل نمی انداختم بخدا این کارا رو هم کردم بخدا دیگه داغونم پیش ی شیخ بزرگ هم رفتم بلکه دعای اون پیش خدا گیرا بشه ک گفت عجله نکن ۴۰ روز سی کن نمیدونم منظورش چی بود خواهرم دلم پره شوهرم آدم خوبیه اما یهویی هار شد مارو چن هفته برد سمت روستاهای خودشون اونجا هم ندید بدید داغوووووووونم هااا
دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲
محل خواب دخترت رو چک کن کنار دیواری که پشتش بازه و کناره پنجره نباشه
یغنی چی نمیفهمم ...میشه بیشتر توضیح بدین؟؟؟
اها عزیزم چشم بخدا هیچ زمستونی اینقد مریض نبود نمیدونم الان چی شده
اشکال نداره عزیزم..خودتونو انداختی توو چشم...رفع چشم زخم انجام بده انشالله حال خودتو دختر جان زود خو ...
ققربونت برم من مهربونم ...منم دعات میکنم 😘😘😘