2777
2789

وای دعا کنید فردا قرعه‌م در بیاد فقط ۳ نفر مونده واقعا نمی‌دونم چرا اینجوری شده موندم نفر آخر میخام مکمل بگیرم برا عید پر بشم این زندایی هام خیلی حسودن یکیشون خیلی چاقه آرزوشه لاغر شه ولی تا منو میبینه میگه چقد لاغر شدی من حتی یه بار ۳ کیلو اضافه هم کرده بودم به زور می‌گفت نه این دفه که دیدمت از همیشه لاغر تری خلاصه که حسوودن منم  لاغرم دلم میخواد بهتر باشم خانوادم پول نمیدن پای این چیزا فقط پول تو جیبیامو جمع کردم اینجوری بتونم چیزی برای خودم بخرم که اونم چیشد 

فقط غیرمجاز نخر

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر حرف مردم؟ 

صد درصد نه 

بیشتر از یه ساله بدنسازی کار میکنم خسته شدم هرچی غذا میخورم وزن نمیگیرم دلم میخواد فیت باشم اعتماد ب نفس آدم بالاتر می‌ره خب ولیی حالا که نزدیک عیده دلم میخواست ماتهتمو بکنم تو چشم زنداییم می‌دونی🥲🤣

خوبه خودتم داری میگی حسودن 

خب از سر حسادت میگه دیگه چون خودش دوس داره لاغر شه

دفه بعد اگه گفت بهش بگو شما هم خیلی چاق تر قبل شدی یکم لاغر کن چن بار که بگی دیگه تکرار نمیکنه 

قد و وزنت چقدره؟؟ 

قرص سیپروهپتادین بخور چاق میشی در ماه حدود سه چهار کیلو وزن میگیری فقط خواب اوره 

میشه برای شفای بابام و سلامتی مامانم یه صلوات بفرستی 
قد و وزنت چقدره؟  مکمل سرخود نخور. برو دکتر تغذیه

۱۷۲.   ۵۶ 

سرخورد نه تحقیق کردم بدنسازی کار میکنم حالا با مربیمم مشورت میکنم کس این وسطمیتونه بره دکتر آخه 😬