2777
2789
عنوان

پس من درس نمیخونم

347 بازدید | 14 پست

بوش میاد دوشنبه ام تعطیل باشیم

تهران

لطفاً وقتی درخواست دوستی میدید کارتون رو برام تو یه کامنت بگید تا قبول کنم   سوالی درباره کنکور داشتید بپرسید.                              لطفاً وقتی فحش میدم بهم گیر ندید اگه نگم سکته میکنم❤️ 

خوندنو حداقل بخون

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوندنو حداقل بخون

سخته خودمم بخوام تنبلیم نمیزاره

لطفاً وقتی درخواست دوستی میدید کارتون رو برام تو یه کامنت بگید تا قبول کنم   سوالی درباره کنکور داشتید بپرسید.                              لطفاً وقتی فحش میدم بهم گیر ندید اگه نگم سکته میکنم❤️ 

نخونی کار خودت سخت میشه موقع امتحان

آخه درسای دیگه ام هس

چه تعطیل باشه چه نباشه باید بخونید 😅😅

من که نمیخونم جدی جدی 

واقعا حال حرف زدن ندارم انقدر فکرم درگیره بشینم درس بخونم؟ 

هرچه پیش آید یا خوش اید یا بد اید مهم نیست دیگه:)

میخوابم،شاید یادم بره

اونایی که متوسطه دوم هستن مخصوصا شما ها که نظری میخونید 

ببینید چه تعطیل باشن مدارس چه نباشن باید بخونید مثل دبستان و راهنمایی نیست که !به خدا یکی نبود اینارو به من بگه وگرنه به اینجا نمیرسیدم!شدم یه پشت کنکوریه بدبخت که از درس ها دوازدهم هم چیزی یادم نیست بعضی وقتا هم کلا درس خوندن یادم میره 😪🤧

اگه به گذشته بر میگشتم خوب بود