2777
2789

سلام دوستان کسی هست که در دوران اشنایی که طرف خیلی هم ابراز علاقه میکرده و بعد از اینکه قبولش کردید بهتون خیانت کرده باشه؟ از نظر چهره موقعیت مالی و تحصیلی ازش خیلی بالاتر بودم و ده سال ازم بزرگتر بود

اون دیگه واقعا نوبره تو دوران اشنایی ببخشید ببخشید کدوم خری میاد خیانت کنه اخه 

البته شاید با کسی قبل شما دوست بوده و در حال اتمام رابطه بودنا اینم هست 

به هرحال که اصلا درست نیست بیشتر درموردش فکر کن

من برج 8 سال 1401 عقد کردم - حتما تا برج 8 سال 1402 جهیزیم جور شده و عروسی کردم -تا برج 8 سال 1403 خونه خودمونو خریدیم و از مستاجری راحت میشیم حتما - تا برج سال 1404 یه نی نی خوشملم میارم که زندگیم طعم خوشی جدیدی بگیره ان شاالله - تا برج 8 سال 1406 هم برای فسقلم یه داداش یا آبجی خوشمل میارم که تنها نباشه   
اون دیگه واقعا نوبره تو دوران اشنایی ببخشید ببخشید کدوم خری میاد خیانت کنه اخه  البته شاید با ...

چند مدتی باهم بودیم رفت و امد خانوادگی داشتیم تا همو بشناسیم اوایلش این مدلی نبود که گوشی قایم کنه یا بی من کاری انجام بده در کل ادم پنهانکاری بود و بشدت هم دروغگو ! بعد مدتها اشنایی و ادعای اینکه عاشقمه با گریه و التماس باهاش موندم بعد چندماه دیدم سرم داد میزنه بی احترامی میکنه گوشیش هم قایم میکرد خودم دیدم با یکی رل زده اسم دختره تو پروفایلش بود توی برنامه چت و دوست یابی ، بهش گفتم واقعا خجالت داره هوس باز و هرزه ای هر چی ام که برام میخرید و خریده بود رو پس گرفت انقدر ادم بدبخت باشه .. سر چهل سالگی تازه یادش افتاده بود رل بزنه البته سابقش درخشان بود ازدواجی داشت که قبله طلاق گرفته بود و میگفت همسرش خیانت کرده بعدها با همین کاراش بهش گفتم پس تو خیانت میکردی نه خانم قبلیت !! خیلی هم بهم بی احترامی کرد خیلی حرفا بهم زدیم ولی خجالت هم نمیکشید که خیانت و نامردی کرده هی میگفت اون نیست اون نیست ( دختره که باهاش رل زده بود ) رو بهش میگفت اون 😑😂‌ گفتم به اون بگو بیاد تو خونت برات حمالی کنه واقعا اشتباه کردم که اجازه دادم اصلا وارد زندگیم شه که بخواد منی که ادم حسابش نمیکردم بره دنباله زن بازی قبولم نمیکرد زن بازه افتخارم میکرد نشست از دختره و داستان خودش هم تعریف کرد دقیقا زمانی که بهش فرصت داده بودم تا پول جمع کنه برای خونه رفته بود سراغ دخترا و زنهای دیگه😂 ماشالا یکی دوتا هم نبودن سرش شلوغ بود پول ناخن و ارایشگاه و ارتودنسی منو زورش میومد بده !! بعدها فکر کنم میگفت پول ندارم باید بری خونه مادرت یا دیگه چیزی نمیخرید میگفت نون خشک بخور ، با پرویی تمام هرچیزی برام خریده بود رو ازم پس گرفت اونارو بهم هدیه داده بود البته لنگ اونا نبودم فقط میخوام بگم بعضیا خیلی بیشعور و بی شخصیت و بدبختن ، خیلی اومد سر سفره خانوادم نشست مفت مفت خورد ولی رسمش این نبود من که نمیگذرم ازش ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند مدتی باهم بودیم رفت و امد خانوادگی داشتیم تا همو بشناسیم اوایلش این مدلی نبود که گوشی قایم کنه ی ...

الان که دیگه باهاش نیستی ؟

تو ارزشت خییییلی بیشتره این ادمه اینجور ادما عقل هوش ذهنشون فقط تو شلوارشونه هرچقدرم بگم ببخشید باز میرن سراغش وقتی سر عقل میان که خیلی دیر شده

من برج 8 سال 1401 عقد کردم - حتما تا برج 8 سال 1402 جهیزیم جور شده و عروسی کردم -تا برج 8 سال 1403 خونه خودمونو خریدیم و از مستاجری راحت میشیم حتما - تا برج سال 1404 یه نی نی خوشملم میارم که زندگیم طعم خوشی جدیدی بگیره ان شاالله - تا برج 8 سال 1406 هم برای فسقلم یه داداش یا آبجی خوشمل میارم که تنها نباشه   

سلام عزیزدلم،من مشاور حقوقی ‌و مشاور خانواده هستم،بصورت آنلاین با چت و ویس کار میکنم،حتی ایام تعطیل،مشاوره خانواده در زمینه های(آموزش جذب شخص دلخواه برای ازدواج ویژه دخترخانوما،آموزش همسرداری،آموزش فرزند پروری،حل اختلافات زوجین و‌..)در زمینه حقوقی هم در حوزه مربوط به خانواده:(طلاق،مهریه،جهیزیه،نفقه،ارث،نسب،حضانت و دیگر مسائل مربوط به خانواده فعالیت میکنم)

انواع دادخواست،درخواست لایحه واظهترنامه در اسرع وقت تنظیم میشه تمام خدمات فعلا بصورت نیم بها هست،

آیدی در روبیکا،ایتا،سروش،گپ و آیگپ:

Moshavere_onlinee

در تلگرام:

moshavere_onlineee

در خدمتتونم🌹

سپید بخت فامیلیمه انقد گیر ندین به نام کاربریم😒
الان که دیگه باهاش نیستی ؟ تو ارزشت خییییلی بیشتره این ادمه اینجور ادما عقل هوش ذهنشون فقط تو شلوار ...

سلام عزیزم نه همون موقع که فهمیدم دنبال کثافت کاری و خیانت و نامردیه باهاش تموم کردم بعدش بازم انگار تنها شده بود و کسی شرایط زندگی کردن باهاشو قبول نکرده بود که زنگ زده بود به مادرم که من دخترتونو دوس دارم! مادرم گفت شما خیانت کردی دلش با شما دیگه صاف نمیشه خیلی حرفا زده بودن گفتم بازم بهش فرصت بدم اما بعد از دو روز خودم نمیتونستم با اینچیزاییکه دیدم ازش بتونم کنار بیام چه برسه به زندگی و عقد که این ادما بقول شما عقلشون‌تو شلوارشونه ! و من کسیو میخوام که با صداقت و وفاداری باهام زندگی کنه ، ولی تجربه خوبی شد که دیگه هیچوقت با کسی که از هر لحاظ سطحش از خودم پایینتره ارتباط برقرار نکنم چون اینا بعدا واسه ادم شاخ میشن و چون نمیتونن در حد و اندازمون باشن مجبورن که له و خوردت کنن و دقیقا هم داشت همینکارو میکرد میگفت دلم برات سوخت بدبخت داشتی له له میزدی !! گفتم تو بودی که میومدی با التماس و گریه دم خونمون من له له چیو بزنم ؟ اصلا تحصیلات دیپلمم نداشت درصورتیکه من تحصیلات دانشگاهی داشتم خلاصه هر چی از خودت پایین تر باشن ادعاشون بیشتره و خودشو دست کم نمیگرفت من خودمو دست کم گرفتم اما فهمیدم که دیگه واقعا لیاقت نداره و اگر اهل زندگی بود اینکارارو نمیکرد اصلا یچیزایی با افتخار میومد از دختره برام تعریف میکرد هر کی بود شرمش میشد از اینکارا ولی این چون منو بدست اورده بود میگفت خب این وقتی قبولم کرده پس دخترای بهتر از این هم میتونن باهام باشن ، میگفت دختره گرین کارت امریکا داده برامون خوبه 😂🤦🏼‍♀️گفتم کسی گرین کارت داره اخه میاد با تو میگفت مگه همه مثله تو دنباله پول مرد هستن ! گفتم اخه از کدوم پول حرف میزنی نه خونه داشت نه ماشین هیچی فقط یه کارگاه داشت که اونم اجاره کرده بود همچین از پول حرف میزد انگار بنز و بوگاتی و‌ویلا بنامم کرده ، مرسی که وقتتو گذاشتی و پیام هامو خوندی عزیزم🌹

سلام عزیزم نه همون موقع که فهمیدم دنبال کثافت کاری و خیانت و نامردیه باهاش تموم کردم بعدش بازم ...

خوب کاری کردی عزیزم اره واقعا تجربه شد برات برای مردا هرچی دست نیافتنی تر باشی بهتر دوست دارن این اقا رفته دوراشو زده دیده بهتر شما گیرش نمیاد باز اومده سمتت اصلا گولشو نخور به زندگی خودت ادامه بده ان شاالله یه بخت خوب قسمتت میشه فقط الان یکم به خودت فرصت بده تا تنها باشی چند ماهی بعد به رابطه و یا ازدواج فکر کن چون امکان داره الان احساسی تصمیم بگیری و به خاطر رهایی از این اقا وارد یه رابطه بدتر بشی به قول معروف از چاله بیوفتی تو چاه

قربونت گلم کاری نکردم دوتا گوش بودم برای درد و دلات 

همیشه رو من حساب کن عزیزم 

به امید روزای خوب زندگیت

قربونت گلم کاری نکردم دوتا گوش بودم برای درد و دلات  همیشه رو من حساب کن عزیزم  به امید ...

مرسي عزيز دلم اره همون موقع هم زورش ميومد براي ارايشگاه من  پول بده رفته بود ديده بود خنگتر و احمق تر از من پيدا نميكنه و با شرايطي كه داره گفت هم خيانتامو بكنم هم اين بياد برام خونه زندگي جمع و جور كنه و بره دنباله هرزه بازيش و اينكه ميخواست مفتي مجاني زنش شم من يه زندگيه اروم ميخواستم ديده بود ساده تر از من پيدا نميشه و همه زنها و دخترا بهرحال خواسته هاشون زياده گفت بزار با همين باشم اخه كسي كه خيانت كنه هنوز هيچي نشده بعدا تو زندگي پدر ادمو درمياره و هر بلاي ديگه ام بخواد سر ادم مياره ميگه با خيانت كه كنار اومده و مونده بزار هركاري ميخوام بكنم و همينجوريش كه پروو و پرمدعا و بيشعور بود دروغگو و پنهانكار ، شكرخدا قبل اينكه اتفاق جدي بيفته چهره واقعيش نمايان شد ولي خب خيلي حرفا تو دلم داشتم كه بهش بگم حرص دارم ازش ! دلم مبخواست بهش بگم من تو رو ادم حساب نميكردم دو كلاس هم سواد نداري من ادمت كردم حالا واسه من پرادعا و پروو شدي ، قيافه كه نداشت وقتي ادم حسابشون ميكني به خودشون اجازه هر كاري ميدن و هر نوع بلايي بخوان سرت ميارن! چندين ماه هست كه گذشته فقط ازش حرص دارم همين ، وگرنه حوصله مرد و اينا اصلا ندارم بدم اومده