2777
2789
عنوان

منو ببخشید

192 بازدید | 17 پست

منو ببخشید آقای خوبم💔💔

هیچ کس به من نگفت:
که رابطۀ شما با ما، رابطه پدر و فرزندی است. شما چون پدری مهربان و دلسوز در فکر آسایش و راحتی ما و پناهگاه همۀ مردم در لحظات خطر هستید، [۱] اگر محبت پدرانه شما نبود هیچکس به عنوان پناه به سراغ شما نمی آمد. اما از این صمیمیت برای ما در آن دورانی که دنبال پناه بودیم، چیزی نگفتند.
اکنون دریافته‌ام که تا حال، فرزند خوبی برای این پدر بزرگوار نبوده‌ام و اینک دنبال راه چاره و جبران گذشته ام.
چقدر دیر فهمیدم که پدر معنویم از دست گناهان فرزندش، غمناک می‌شده و برای او استغفار می‌کرده😭😭
----------

ای کاش می‌توانستم غمی از غمهایش بکاهم و لبخند رضایت را برلبان مبارکش بنشانم. ای کاش می‌دانستم که از همان لحظۀ به تکلیف رسیدنم، منتظر من هستی تا با تو آشنا شوم و با شماآشتی کنم تادستم را بگیری و به آسمانها ببری تامرابه خدابرسانی وازشیطان نجاتم دهی و از این آشنایی، به سعادت خود نزدیک تر شوم.❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان ازتون خواهش میکنم یک قدم به طرف آقا بردارید.ما داریم به امام خودمون ظلم میکنیم در واقع از طرفی داریم به خودمون هم ظلم میکنیم 

یعنی ۳۱۳ نفر نیست تو این کره خاکی؟وای بر ما😭😭😭

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

اللهم عجل لولیک الفرج 💛

عزیزم با احترام همیشه مخاطب رو همون اول مشخص کنید بهتره.

توی یه تاپیک فکر کردم مخاطب امام زمان هست، داشتم لذت می‌بردم یه دفعه طرف اومد یه کامنت گذاشت اعصابمونو بهم ریخت.

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
چشم عزیزم شما درست میگین

چشمتون بی بلا

ان شاءالله دعای صاحب الزمان بدرقه زندگیتون باشه🙏🏻

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

مگه نمیگیم کاش زمان امام حسین ع بودیم؟حضرت مهدی چه فرقی داره با امام حسین ع؟امام زمان ما هم مظلومه بی کسه بی یارو یاوره تنهاس..امام زمان عج هم مثل امام حسین ع حتی به ۳۱۳ تا نرسیده یاراشون😞😞😞

چشمتون بی بلا ان شاءالله دعای صاحب الزمان بدرقه زندگیتون باشه🙏🏻

فداتون بشم من تازه فهمیدم که چقدر گمراه بودم چقدر در اشتباه بودم و دنبال سراب میرفتم و حقیقت زندگی رو گم کرده بودم خیلی دلم گرفته اول از همه از خودم😭😭😭

فداتون بشم من تازه فهمیدم که چقدر گمراه بودم چقدر در اشتباه بودم و دنبال سراب میرفتم و حقیقت زندگی ر ...

التماس دعا