2777
2789
عنوان

درس یا ازدواج چی کنممم

2311 بازدید | 61 پست

من ۱۸ سالمه خاستگارای دارم درسمم خوبه 

همه ی فامیلامون از طرف مامان و بابا و جایی که زندگی میکنیم دختراشونو زود شوهر میدن.ولی مامانه من اصلا راضی نیست فقط میگه درس بخون..میگ دانشگاهتو برو مستقل شو بعد موقعیت گیر میاد....از طرفی هم دوستام ازدواج کردن مخصوصا یکیشون فکر میکنن چه کارِ شاخی کردن انقددد منو حرص میده حتی یه بار باهام بحث کرد که اره من خیلی خوشبختم دوستا دارید حسودی میکنید....اصن ما باهاش کار نداریما بلاکشم کردیم باز بیرون همو میبینیم سرشو میزاره رو شونه پسره😐😐پسره دوازده سال ازش بزرگتره ازدواجشونم سنتی لود همو نمیخاستن...حالا اگ من ازدواج نکنم حس میکنم میگ اها هیشکی نبود اینو بگیرع من گرفتن...واقعا نمیدونم چی کنم خودمم موقعیتای خوبی تو فامیل و اشناها دارم از طرفی مامانم خیلللی دوس داره درسمو ادامه بدم قول سفر خارج داده بهم بنظرتون چی کنم فامیلا همه میگن چرا شوهرش نمیدی با پوزخند....

قطعا تو این سن درس مامانت درست میگه شک نکن

بعد از دانشگاه تازه متوجه میشی چه ملاک‌هایی دقیقا داری

چی از زندگی میخواهی

باورکن ازدواج الان تو این سن بعدها پشیمونی داره بعدها میگی چه اشتباهی کردم قطعا بعدها فرصت های بهتری برات پیش میاد

نگو همه ازدواج کردن من موندم سنی نداری که

در ضمن عزیزم هرکسی شرایط زندگیش متفاوت هست شاید برای اونا ازدواج بهتر بوده به دلایل مختلف 

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی بدون خوندن متن و فقط موضوع تاپیک در هر صورتی میگم درس

ایرانِ من ، ای جانِ من ای باور و ایمانِ من گر رو به ظلمت میروی من میدهم این جان و تن.. ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است 🖤

ازدواج کنی ینی عقل نداری 

۱۸ سالتهههههههههه

خوایا منو هویح کن 

ب این فک کن لیاقتت ک ون بچه پاک کردن و شوهرداریه یا تو جایگاه های و بالا احترام بیشتر و برخورد با ادمای باشخصیت تر 

درس درس درس

اینو ادمی میگه ک بخاطر ادامه ندادن تحصیلات و زود ازدواج کردن تا اخر عمر پشیمونه و راه برگشت نداره

حتی با این ک شوهرم خوبه ولی اگه برگردم عقب فقط درس رو انتخاب میکنم

خدایا همه چیو میسپارم به خودت..❤️

کاشکی مامان تو مامان من بود ..دریا رفته میداند مصیبت طوفان را ....یا علمی تر بگم ریدم تو ازدواج ....اینو اویزه گوشت کن ،درستو بخون ،سرکار برو  که فردا محتاج پول شوهر نباشی ....

الان فقط درس بخون 

موقعیت های خیلی بهتر با بهتر شدن شرایط تو ایجاد میشه شک نکن.

همون دوستت که میگی ازدواج کرده، دو سه سال دیگه میبینیش که بچه بغل کرده و اصلا جوونی نکرده و اختلاف سنی هم بالاخره یه جایی تفاوت ها و فاصله های دو نسل و نشون میده 

سختی هایی که کشیدم باعث شد تا عزت نفس نداشتم بهم برگرده و قدر و ارزش خودم رو بیشتر بفهمم. سختی ها همیشه بد نیست گاهی آنقدر با یک ناراحتی خرد و ریز ریز میشی که انگار دوباره از تکه هات یک من جدید ساخته میشه اما این بار یک من قوی تر! محکم تر!