2777
2789

افت فشار داریم تهرانیم...خدا رحم کنه ب شهرای ک قطعه😔😔😔😔

تو عید قربان،توسط شوهرم قربانی شدم...تو شوک هستم انگار خوابم و منتظرم بیدار شم ولی میدونم که خواب نبود 😔💔از خدا میخوام کمکم کنه بتونم تحمل کنم این اتفاق شوم و کثیف رو بماند به یادگاری1402/4/8

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از آدربایجانشرقی

هنوز گاز داریم😁

ولی بچه ها تعطیلن کچلمون کردن ،تورو خدا گاز کم مصرف کنید بچه ها برن مدرسه روانیمون کردن😂😂

# الهی بمیرم برای خودم که همیشع تنهاااااام😞😢الههههی بمیرم که هیچکس بفکرم نیست 😭😭😭الهی بمیرم که همیشه زیادیم ...💔
گاز داریم ولی کم کردیم چپیدیم زیر پتو  ولی سبزوار میگن خیلی داغونه همه صفن واسه کپسول

منم تا جایی که میشد کم کردم، امیدوارم همه رعایت کنن به همه برسه

بچه کوچیک دارم وگرنه خیلی کم تر میکردم

مشهد خیلییی سرده، روستاهای اطراف مشهد میگن قطع شده😔

مال منم ترکوندن تاپیک گازو میترکونن 😂😂لیست تحریمای نی نی سایت هی داره زیاد میشه دلار طلا گرونی حج ...

تخم مرغ چی؟ تاپیک تخم مرغ ممنوعه؟! 

اونم هفته قبل یه بحران جدی بود و کارشناس اومده بود داشت توضیح میداد🤣

همین حوالی اند ؛شمر هایی که ستم می کنند، حسین هایی که قربانی می شوند و مختارهایی که دیر می رسند … !